, , , ,

Betlehemi Csillagvirág

4900 Ft

A Betlehem csillaga, amely narancsszínű madártej néven is ismert még Dél-Afrikából származó hagymás évelő. Mivel a hideg időjárásra meglehetősen érzékeny, nálunk jellemzően cserepes szobanövényként tartható, mesés ajándék.

Fagyérzékenysége miatt nagy valószínűséggel a telet a szabadban nem élné túl. Korán, tél végén kezdi meg virágzást, amely legtöbbször a tavasz derekáig tart. Élénk narancssárga virágai lenyűgöző, sátorozó fürtbe rendeződve bontanak szirmot.

Elfogyott

Szeretettel készítve

Szeretettel és odafigyeléssel készült igazi Fleron terméket vásárolsz.
Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal. Virágosan szebb az élet! 

Ajándék!

A megrendelt virágcsokrok mellé a kísérőkártyát ajándékba adjuk! Pénztárnál biztosítunk lehetőséget (megjegyzés rovat) arra, hogy megadd a kártyára írandó szöveget.

Házhozszállítás

Fleron Virágfutárunk ingyenesen szállít Dunaújváros területén, vidéki szállítási költségekről bővebb információt a Virágfutár odalon érhetsz el!

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat és készlet. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal 100%-ban hazai magyar vállalkozást támogatsz! 

Bankkártyás fizetés

Könnyen kezelhető, megbízható, professzionális ügyfélbarát fizetési felület.

Gondos csomagolás

Minden esetben gondoskodó kezek által készülnek a csomagolások is. Tökéletesen odafigyelünk arra, hogy a választott termék ne sérüljön meg a szállítás közben.

100% Garancia

Sérülten érkezett a termék? 3 napig kérdés nélküli garanciát vállalunk rá! Kivételt képeznek az élő virágokból készített csokraink illetve termékeink.

Kérdéseid esetén

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük keress minket

Shopping Cart
Call Now Button