Esküvők

Teljes körű virágdekorációk

Esküvők teljes körű virágdekorációja

Életünk talán legszebb napja az esküvőnk napja. Hogy ez biztosan így legyen, ezen fáradozik a Fleron Esküvői Virágdekorációs Csapatunk. E jeles nap alkalmából a legszebb virágainkat kínáljuk Neked, sokéves virágkötészeti, s dekorációs tapasztalattal és sok-sok odafigyeléssel.

Szívesen segítünk a menyasszonyi csokor formájának, színének, stílusának kiválasztásában, hogy a csokor harmonizáljon a menyasszony egyéniségével, ruhájával és az adott év trendjének megfelelő legyen.

A 2020-as év, mint a 2019-es cseppet sem unalmas témákkal, színekkel, praktikus megoldásokkal kecsegtet, de a vintage, romantikus esküvői továbbra sem mennek ki a divatból. Az étterem és templom dekorációt is összehangoljuk az ifjú jegyespár virágai mellett az épület belső adottságaival.

Az esküvői dekoráció szolgáltatásunk tartalmazza a vőlegénykitűző, a tanú kitűzők, vőfély kitőző és szalag, a szülőköszöntő csokrok, a koszorúslány csokrok, haj- és csuklódíszek, élővirág díszek, templomi és éttermi virágdekorációk, ajtó és folyosó térdekorációk, valamint az asztalra kerülő virágdíszek elkészítését is.

Fordulj hozzánk bizalommal Dunaújvárosban a Fleron Virágüzletben!

Kapcsolódó termékek

Kiemelt termékek

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button