Ismerj meg Bennünket és a Fleron Virágüzletet Dunaújvárosban

Már gyerekkoromban megérintettek a virágok – de én nem csak gyönyörködtem bennük, mint az apróságok szoktak: engem szinte azonnal elvarázsolt a hozzájuk kapcsolódó művészet, azaz a virágkötészet is… – kezdi Bordás Gabriella, akit a városban alighanem szinte mindenki ismer, hiszen több virágboltban is sokakat segített tanáccsal, ötlettel.

  • 2001-től aztán úgy hozta az élet, hogy saját vállalkozásba kezdhettem, ekkortájt kaptam a „kórós Gabi” becenevet. A kezdetektől arra törekedtem, hogy ne pontosan csak ugyanazt csináljam, amit mindenki más – szerettem volna, szeretném, ha kreatívabb, egyedibb, csak ránk jellemző az, amit nyújtani tudunk.
  • Tíz évvel később, 2011-ben nagy fordulatot vett az életem – összekötöttük az életünket a párommal, Gáborral, s attól kezdve Fleron névre hallgató virágüzletünk felvirágoztatása lett a célunk. Közösen hozzuk meg a fontos döntéseket, és sokat gondolkodtunk, mi lehet, mi lesz a siker receptje: most, néhány – szerénytelenség nélkül mondhatom: tényleg sikeres – év után úgy gondoljuk, nagyon kell szeretni azt, amit csinálunk, és persze a virágokat, a szép kiegészítőket; nem szabad spórolni az energiákkal, töretlen lelkesedéssel kell haladni előre… És nem utolsó sorban nélkülözhetetlen a csapat: remek kollégáink, akik valódi művészetnek tekintik a virágkötészetet, s nem kevésbé szeretnek foglalkozni, barátságosan beszélgetni, törődni azokkal, akik nélkül szintén elképzelhetetlen bolt, siker, minden egyéb – a vevőinkkel, akiknek szeretnénk minden kívánságát teljesíteni.

  • Aki ismeri boltunkat, az pontosan tudja, mi az úgynevezett szürke hétköznapokon is állandó kedvezményekkel és folyamatos akciókkal igyekszünk megtartani törzsvevőinket, s kedvezni azoknak, akik akár csak egyszer is betérnek hozzánk. És persze azon igyekszünk, hogy a szürke hétköznapokat is színesebbé tehesse az, aki minket választ.

  • Hogy mindig friss, üde és szép virág legyen a boltban, az a mi szakmánkban alapkövetelmény: aki máshogy gondolja, az nem marad meg hosszú távon, azt hiszem – vélekedik Gabriella.

  • De nekünk az is természetes és alapvető, hogy csokrainkat mindig az alkalomhoz illő formában, színben és stílusban, a megrendelő kívánságainak a legapróbb részletekig megfelelően állítsuk össze. Virágzó és levéldísz cserepes növényeink mindig a hozzájuk legjobban illő kaspóban, egyedi díszítéssel, csomagolással kerülnek a polcokra. Mini növényekkel beültetett táljaink, üvegkelyheink, máshol meg nem található, egyedi ajándékaink is nagyszerű, kedves meglepetések lehetnek a virágkedvelő ismerősök körében.

  • Szomorú része az életnek, amikor hozzátartozót, barátot, jó ismerőst veszít el az ember. A fájdalmas, méltóságteljes búcsúzáshoz, az illő megemlékezéshez járulunk hozzá, amikor friss virágokból készített koszorúinkkal, sírcsokrainkkal, ravatal- és urnadíszeinkkel igyekszünk enyhíteni az itt maradók fájdalmát.

  • Természetesen nekünk is sokkal kellemesebb, örömtelibb, ha esküvői megbízásokat teljesíthetünk: a nagy nap teljes virágdekorációját ránk bízhatja bárki. Szívesen segítünk a menyasszonyi csokor formájának, színének, stílusának kiválasztásában, hogy harmonizáljon a boldog menyasszony egyéniségével és ruhájával is. Az éttermi, templomi dekorációt helyszíni szemlét követően hangoljuk az épületek belső adottságaihoz, s az ifjú pár virágaihoz.

  • Üzletek, irodák, termek, lakások dekorálásában is komoly rutinunk van – évszaknak, alkalomnak megfelelően díszítünk fel bármilyen ingatlant: természetesen a meglévő, vagy a megrendelő által biztosított virágtartók, cserepek felhasználásával is szívesen dolgozunk. Díszítőelemeink mindig az üzlet, a lakás hangulatához, színeihez igazodnak. Ha valaki a folyamatos együttműködés mellett dönt, az amúgy is barátságos árainkból még további kedvezményekre számíthat.

Gábor egyik szakterületére tereli a szót:

  • Virágfutár-szolgáltatásunkkal igazán elegáns és egyszerű virágot küldeni is – telefonon, faxon, e-mailben is előre megrendelhet bármilyen virágot, csokrot, különlegességet, s mi a megadott időben pontosan kiszállítjuk a virágot a címre.

  • Szeretettel várunk minden vállalkozó szellemű virágkedvelőt boltjainkban. Kollégáink több éves, évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező, elhivatott virágkötők, virágkölteményeink elkészítése nekünk nem csupán munka, feladat – legszebb alkotásaink lelkünkből fakadnak. Mindig igyekszünk egyedi ötletekkel, valódi lelkesedéssel megvalósítani a hozzánk fordulók elképzeléseit. Lehet bármilyen alkalom, a születéstől az elmúlásig, a boldog pillanatoktól a csalódás keserű óráiig, mi igyekszünk mindent szebbé, meghittebbé, vigasztalóbbá varázsolni, ha lehet. Hozzánk, hisszük, akár pár percre is érdemes betérni: megállni kicsit a rohanásban, rácsodálkozni a virágok fantasztikus színeire, beszívni illatukat, s velük a semmihez nem fogható hangulatot…

Ne higgyék el – inkább tapasztalják meg, más emberként lépnek ki az ajtónkon, mint ahogy bejöttek.

Nem véletlen, hiszen mindenki tudja: Virágosan szebb az élet!

Bordás Gabi és Bánkuti Gábor

Fleron megálmodói és tulajdonosai

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button