, , , , , , , , , ,

Csodás Orchidea Vízesés

39900 Ft

Egy valóban elegáns növény. Színpompás virágai miatt sokak kedvence, s a legnépszerűbb és mégis egyik legkülönlegesebb ajándék: cserepes virágzó Phalaenopsis orchidea zuhatag hozzáillő kaspóban.

Nem kell kertésznek lennünk, hogy egy orchideát gondozni tudjunk! Lakásban kiválóan tartható ez az orchideaféle. Helyezzük tűző naptól védett, azonban fényben gazdag ablakpárkányba, ahol van árnyék és szellőzés is! (Leginkább keleti vagy nyugati fekvésű párkányon helyezzük el, déli oldal szóba se jöhet!) Télen hetente egyszer, nyáron két-három naponta öntözzük lehetőleg lágy vízzel! Meghálálja, ha nyirkos közeget biztosítunk neki, de a túlöntözéssel vigyázni kell, mert a pangó vízben könnyen elrothadnak a gyökerei! Soha ne álljon alatta víz! Ha sikerül minimális igényeit kielégítenünk, bőséges virágzásában hosszú éveken át gyönyörködhetünk!

A virág és a kaspó színe eltérhet a képen láthatótól.

  • Válaszd ki a szállítás időpontját!
    Kérlek add meg a címzett telefonszámát!
    A szöveg mi legyen a kísérőkártyán / kegyeleti készítménynél a szalagon?
    Ha Dunaújvárosba rendelsz, szeretnél expressz kiszállítást?

Szeretettel készítve

Szeretettel és odafigyeléssel készült igazi Fleron terméket vásárolsz.
Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal. Virágosan szebb az élet! 

Ajándék!

A megrendelt virágcsokrok mellé a kísérőkártyát ajándékba adjuk! Pénztárnál biztosítunk lehetőséget (megjegyzés rovat) arra, hogy megadd a kártyára írandó szöveget.

Házhozszállítás

Fleron Virágfutárunk ingyenesen szállít Dunaújváros területén, vidéki szállítási költségekről bővebb információt a Virágfutár odalon érhetsz el!

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat és készlet. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal 100%-ban hazai magyar vállalkozást támogatsz! 

Bankkártyás fizetés

Könnyen kezelhető, megbízható, professzionális ügyfélbarát fizetési felület.

Gondos csomagolás

Minden esetben gondoskodó kezek által készülnek a csomagolások is. Tökéletesen odafigyelünk arra, hogy a választott termék ne sérüljön meg a szállítás közben.

100% Garancia

Sérülten érkezett a termék? 3 napig kérdés nélküli garanciát vállalunk rá! Kivételt képeznek az élő virágokból készített csokraink illetve termékeink.

Kérdéseid esetén

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük keress minket

Shopping Cart
Call Now Button