Virágfutár Szolgáltatás

Virágküldés és virágfutár szolgálat Országszerte, Dunaújvárosban és környékén

Virágfutár Szolgáltatás

Bármely alkalomra szeretnél virágot küldeni – születésnap, névnap, szerelem, köszönet, „csak úgy”, üzleti ajándék, babaszületés, gratuláció vagy bocsánatkérés, kínálatunkban biztosan rálelsz a megfelelőre. Nevezetesebb alkalmakon is segítünk a virágküldés lebonyolításában, ilyen például a Valentin nap, az Anyák napja és a Nőnap.

Különleges virágcsokraink, kreatív virágkompozíciónk és hozzáillő ajándékaink, ajándékcsomagjaink napról napra bővülő választékából választhatsz. Ne feledd! Minőségi borok, pezsgők, olasz prémium csokoládék, bonbonok, teák, –tökéletes kiegészítői lehetnek virágküldeményednek, akár hölgy, illetve  férfi az illető.

Hogy miért érdemes minket választanod ?

Cégünk 0 2016-os  évben indította el a webshopját, s több mint 20 éve áll „bolti” szolgálatotokban. Rugalmasak vagyunk, minden kérést próbálunk teljesíteni. A dunaújvárosi Fleron-Virág Koszorú üzletben és már a weben is sokan választanak minket, nagyon sok pozitív vásárlói visszajelzéssel büszkélkedhetünk.

Nagyon fontosak számunkra a visszatérő vásárlók, ezért akciókkal kedveskedünk Nekik, illetve igyekszünk egy törzsvásárlói rendszert kiépíteni. 

Nálunk jelenleg banki átutalás, bankkártyás fizetés és online PayPal fizetési lehetőség közül választhatsz.

Nevezetesebb napokon, mint pl. a Valentin nap, Nőnap, Anyák napja, pontos időpontra nem tudunk szállítani. Igyekszünk minden címzetthez minél előbb eljutni. Köszönjük türelmeteket. Virágküldés Dunaújvárosban - Kizárólag webes rendelés esetén ingyenes!

Virágküldés országszerte! Érdeklődj

A Fleron Virágfutár akár 4 órán belül a címzetthez ér. Minden virágrendelés kitüntett figyelmet kap, minden virágküldés alapanyaga friss, plussz a csokor mellé egy kis zacskó virág-tartósítósót adunk ajándékba, hogy a vázában is minél tovább virítson. Munkatársaink és Virágfutáraink kedvesek, udvariasak, és mindent megtesznek az elégedett ügyfelekért! A csokor sikeres átadását követően, kérés esetén küldünk visszaigazolást e-mailben.

Fontos információ az online megrendeléshez és a kiszállításhoz

Online megrendelés esetén, amennyiben a banki átutalást választja kérjük, hogy következő számlaszámra utalja át a rendelés pontos összegét:

  • Számlatulajdonos: MUAMI Kft.
  • Számlaszám: 10400463-50526655-74491001
  • IBAN szám: HU68 1040 0463 5052 6655 7449 1001
  • SWIFT kód: OKHBHUHB
  • Pénzintézet: K&H Bank Zrt.
  • Kirendeltség: Dunaújvárosi Fiók – 2400 Dunaújváros, Vasmű út 39.

Fizetési információk

Csak miután beérkezett az online rendelés teljes összege indítjuk el a megadott címre a szállítást. Ennek kapcsán előfordulhat, hogy kollégáink emailben vagy telefonon felkeresik további egyeztetés miatt.

A szállítás meghatározott időintervallumban történik. (Forgalmas virágos időszakokban az időpontokat nem tudjuk garantálni!)

Kiszállítás a következő intervallumokban lehetséges:

Hétfő – Vasárnap                        07:00 – 18:00

Ünnepnapokon a bolt aktuális nyitvatartási idejéhez igazodunk.

Webshopos rendelés esetén - Futárszolgálat ingyenes kiszállítással Dunaújvárosban Már nem csak Dunaújváros és annak környező településein, hanem országszerte is rendelkezésedre állunk!

Nem csak az interneten, hanem Dunaújvárosban a Dunaújvárosi Temetőnél élőben is megtalálhatsz minket, ahol rengeteg friss vágott- és cserepesvirág vár, s kész csokrok közül is válogathatsz!

Szeretettel várunk a Fleron Virág-Koszorú üzletünkben!

7
már csak ... nap van hátra Nőnapig!

Kapcsolódó termékek

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button