Örömmunka

Júliusban Szloboda Réka mester virágkötő felhívására lettem figyelmes. Segítőket keresett barátnője Nóri – aki szintén virágos – álomesküvőjének megvalósítására. Amint megláttam a hirdetést, tudtam, hogy ott szeretnék lenni, ott a helyem. 🙂 Az otthoni megbeszélés után már írtam is a messenger üzenetet,  jelentkeztem is Rékánál. 

Elég sokáig csend volt. Nem jött válasz. Azonban még nem mondtam le erről a kihívásól. Jól is tettem. Türelmesen vártam tovább, s pár napon belül jött a pozitív válasz, benne vagyok a csapatban. Így már izgatottan vártam az augusztus 5-ét.

14 egymást nem ismerő virágos és dekoros fogott össze csupán a szakma önzetlen szeretete miatt, hogy részesei legyenek, egy „kislány álmának megvalósításában”, a CSODA megteremtésében. Mindenki a maximumot, legnagyobb tudását adta bele ebbe a 3 napba, ami igencsak fárasztó volt. A remekmű láttán és Réka dicsérő szavai által felszabadult adrenalintól mégsem vettük észre a fáradtságot,  tele voltunk energiával.

De ne szaladjunk ennyire előre! Kezdjük az elejétől. 

Eljött a várva várt péntek reggel. Mivel előző nap összepakoltam a legfontosabb dolgokat, a túlélőcsomagot és a szerszámos ládámat, így ahogy terveztem, időben elindultam.Mikor Paksra értem, egy „üres” pajta fogadott. Helyesbítenék… 🙂 Igaz, nem voltak ott a társaim még, a Csapat, de a helyiség telis tele volt csodásabbnál csodásabb virágokkal és kiegészítőkkel. Csak ámultam, bámultam, hogy ezt a rengeteg díszt és virágot, hogyan fogjuk bedolgozni. Minden ránk vár. Itt minden virágba borul majd. 🙂

Aztán befutottak a többiek. Sok szuper csaj egy helyen. Rövid bemutatkozás és eligazítás után, Réka vezetésével és irányításával elkezdődhetett a munka. Megtiszteltetés volt Rékával együtt dolgozni, hatalmas a tudása, kreativitása, csupa báj és kedvesség. Nagyon jól összefogta csapatunkat, szárnyaltunk mindannyian, mintha több közös munka lenne már a hátunk mögött. Pedig nem.

A Csapat: Nóri (a Menyasszony), Réka, Olga, Csilla, Heni, Eszti, Lili, Mariann, Marcsi, Orsi, Csenge, Kriszti, Zsófi, s szerény személyem

Egész nap pörögtünk, sokat dolgoztunk, tanultunk, s folyamatosan gondoskodtak rólunk, arról, hogy mindig legyen enni- és innivalónk, nasi, gyümölcs, süti. S a menyasszony is, ahelyett, hogy pihent vagy készült volna a másnapra,  velünk serénykedett. S még a napján is nekünk írt köszönő levelet.

Nóri levele a Csapathoz:

Sziaasztok Csajok! Itt fülledt az idő, de a Pajtában és a teraszon is minden rendben 🙂 Ha fúj, ha esik, ha mennydörög, a kedvünket semmi sem ronthatja el, mert olyan csodát alkottatok, hogy ennél boldogabb nem is lehetnék! Nem kezdem el írni a kis üzenetemet, mert elbőgöm magam, de annyira hálás vagyok és tele van a szívem szeretettel, hogy Ti megvalósítottátok az álmomat! KÖSZÖNÖM🩷🌸🫶🏻

S én is hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek az élménynek, hogy ezekkel a csodás kollégákkal együtt dolgozhattam. Remélem, még lesz közös projektünk!

 

Nézzétek meg a fotókat, amiket a csodás menyasszonytól, – most már feleség – Nóritól kaptunk, s engedélyével posztolhatunk.

S a dekoráció Szloboda Réka mester virágkötőötlete alapján és irányításával készült, amiben mi csajok is részt vettünk. 

 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Call Now Button