Megszépültünk – felújítottuk üzletünket

Az idei nyár a pihenés mellett mást is tartogatott. Egy hét igazán kemény munkát. 🙂 Mert amíg a csajok pihentek, s zárva volt az üzletünk, – egy hirtelen ötlettől vezérelve, végre -, felújításra adtuk fejünket. Csak az üzlet belső részét, az előkészítőt akartuk élhetőbbé, egyben praktikusabbá tenni, de úgy belejöttünk a felújításba, hogy az eladótérben is padlóztunk, festettünk, sőt még a világítást is korszerűsítettük. 
Abban az egy hétben igazán elviselhetetlen nyári kánikula volt, de a hőség ellenére nagyon jól összeszervezett munkát végeztünk. Minden segítségünknek nagy köszönet.
 

Főként köszönjük Tamásnak és Andrásnak a fantasztikusan praktikus és szép bútorunkat, amely egy igazi konyha és dolgozó tér is egyben, s ahol most már öröm dolgozni, mert elférnek a szalagok, a csomagoló, a dobozok, s virágkötészeti kellékeink. Sok-sok tároló és hatalmas munkafelület. Imádjuk!

Mesterfix Prémium Minőségű Famunkák

Tamásék munkáit itt tekinthetitek meg

 
A felújítás után már ismét nyitva vagyunk, zavartalanul dolgozunk.
 
Nyáron 7.00 órától 18.00 óráig vagyunk nyitva.

Amennyiben kérdésed van vagy tanácsra lenne szükséged, hívd a +36305348772-es telefonszámot, nyitvatartási időben elérsz bennünket!

 
Üzletünkben folyamatosan töltjük árukészletünket, arra törekszünk, hogy szinte mindenki minden stílusban és árban megtalálja a számára megfelelő kompozíciót. Mindig friss virágokat és szuper akciókat találsz, s igyekszünk a megszokott régi, kedvelt termékeink mellett újdonságokat is hozni Nektek, bővíteni a palettánkat!  Fizethettek készpénzzel és bankkártyával is.
 
Gyertek el hozzánk! Nézzetek körül nálunk! Várunk benneteket virágos szeretettel! 🙏🏻❤️
 
Fleron Virág-Koszorú
2400 Dunaújváros, Temető utca 60.
📞 +36305348772
 
Fleron Virágküldés – Virágfutár szolgáltatásunk az év minden napján elérhető.

⇒ virag@fleron.hu

Virágküldés Dunaújvárosban és a környékén!

A Fleron Virágfutár akár 4 órán belül a címzetthez ér. Minden virágrendelés kitüntetett figyelmet kap, minden virágküldés alapanyaga friss, plusz a csokor mellé egy kis zacskó tartósítósót adunk ajándékba, hogy a vázában is minél tovább virítson a virág. Munkatársaink és Virágfutáraink kedvesek, udvariasak, és mindent megtesznek az elégedett ügyfelekért! A csokor sikeres átadását követően, kérés esetén küldünk visszaigazolást e-mailben.

Fontos információ az online megrendeléshez és a kiszállításhoz

Online megrendelés esetén, amennyiben a banki átutalást választja kérjük, hogy következő számlaszámra utalja át a rendelés pontos összegét:

  • Számlatulajdonos: MUAMI Kft.
  • Számlaszám: 10400463-50526655-74491001
  • IBAN szám: HU68 1040 0463 5052 66557449 1001
  • SWIFT kód: OKHBHUHB
  • Pénzintézet: K&H Bank Zrt.
  • Kirendeltség: Dunaújvárosi Fiók – 2400 Dunaújváros, Vasmű út 39.
 

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button