Kegyeleti díszek rendelése temetésre egyszerűen 2023

A koronavírusos időszak elmúlt, de jelentős nyomott hagyott életünkben, s bennünk. Szívesebben intézzük dolgainkat, vásárlásainkat az interneten, azt gondolván, hogy ott egyszerűbb mindez. Ehhez próbálunk mi segítséget nyújtani.
 
A gyász idején egy egyszerű gesztussal, a Virágküldéssel a tér és idő áthidalásával ezt a problémát megoldhatjuk. Ez a gesztus, mely jelképezi a részvétet, a szeretetet és a tiszteletet.
 
Amennyiben nem tudsz személyesen részt venni a temetésen, vagy csak kihagynád a személyes vásárlást, küldj egy  gyönyörű kegyeleti koszorút velünk.  
De hogy hogyan?
Ilyen gyorsan, egyszerűen, kényelmesen otthonodból vagy munkahelyedről rendelhetsz koszorút a Fleron Virág-Koszorútól!
1., Látogasd meg www.fleron.hu-t, s Webshop menüpont alatt válaszd a Kegyelet oldalt. Folyamatosan bővülő kínálatú termékeink közül, biztosan találsz Számodra megfelelőt.
Amennyiben segítségre vagy tanácsra van szükséged, hívd a +36305348772-es telefonszámot!
2., Megjegyzés rovatba kérlek, tüntesd fel , a temetés, búcsúztató helyét és időpontját (amennyiben nem személyes átvétellel jelölsz be), az elhunyt nevét, s az elképzeléseidet a virágokat illetően! Illetve fogalmazd meg nekünk a búcsúzószöveget, valamint itt jelezd, ha színes szalagra van igényed.
Ha Szállítással kéred a terméket/eket, akkor fontos tudnod, hogy mi a szertartás előtt 1 órával, -a közvetlen család kiérkezése előtt- helyezzük ki a Dunaújvárosi Köztemető ravatalozójába, esetleg a Templomba, a Rendezvényterembe a koszorút, vagy sírcsokrot. 
2., Fizethetsz bankkártyával, Paypallal, s utalással.
Csak, ha beérkezett az összeg számlánkra, akkor szállítjuk ki a kegyeleti díszt.
3., Ezután már csak rajtunk a sor, hogy minőségi, első osztályú virágainkból elkészítsük, s kiszállítsuk az Általad megrendelt kegyeleti díszt!
Köszönjük bizalmatokat! 🙏🏻❤️
Ne várakozz! Rendelj most! 
📞 +36305348772

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button