, , , , , , , , , ,

Mohás Rózsadoboz

26900 Ft

Óriás fejű bordó equadori rózsákból (10 szál) készítjük ezt a mohás virágdobozt, melyben a virágok akár 10-14 napig is csodásak. Készleten lévő, alkalomhoz illő kiegészítőkkel, brossal tesszük még ellenállhatatlanabbá.

Nem csak a rózsák, hanem doboz színét is megválaszthatod, kívánságod szerint, a készlet erejéig. Ezt ne felejtsd el a megjegyzés rovatba feltüntetni!

A doboz kb. 25-30cm.

Csak Dunaújvárosban és környékén rendelhető!

Az országos kiszállítás lehetőségeivel és a vonatkozó szállítási díjjal kapcsolatban a rendelés feladása előtt kérjük hívd Ügyfélszolgálatunkat!

  • Válaszd ki a szállítás időpontját!
    Kérlek add meg a címzett telefonszámát!
    A szöveg mi legyen a kísérőkártyán / kegyeleti készítménynél a szalagon?
    Ha Dunaújvárosba rendelsz, szeretnél expressz kiszállítást?

Szeretettel készítve

Szeretettel és odafigyeléssel készült igazi Fleron terméket vásárolsz.
Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal. Virágosan szebb az élet! 

Ajándék!

A megrendelt virágcsokrok mellé a kísérőkártyát ajándékba adjuk! Pénztárnál biztosítunk lehetőséget (megjegyzés rovat) arra, hogy megadd a kártyára írandó szöveget.

Házhozszállítás

Fleron Virágfutárunk ingyenesen szállít Dunaújváros területén, vidéki szállítási költségekről bővebb információt a Virágfutár odalon érhetsz el!

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat és készlet. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal 100%-ban hazai magyar vállalkozást támogatsz! 

Bankkártyás fizetés

Könnyen kezelhető, megbízható, professzionális ügyfélbarát fizetési felület.

Gondos csomagolás

Minden esetben gondoskodó kezek által készülnek a csomagolások is. Tökéletesen odafigyelünk arra, hogy a választott termék ne sérüljön meg a szállítás közben.

100% Garancia

Sérülten érkezett a termék? 3 napig kérdés nélküli garanciát vállalunk rá! Kivételt képeznek az élő virágokból készített csokraink illetve termékeink.

Kérdéseid esetén

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük keress minket

Shopping Cart
Call Now Button