, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Pünkösdi rózsa szálas virág / Csokortervező

2990 Ft

CSAK előrendeléssel!

A megjelenített képek illusztrációk, bizonyos esetekben a termékek eltérhetnek a valóságtól. Tekintettel arra, hogy a virág, a díszítő zöldek, a csokorlazítók, a levelek naponta beérkező friss termékek, olykor előfordulhat, hogy a kiválasztott nincs készleten. Ebben esetben az Fleron Virágküldés fenntartja magának a jogot, hogy egy minőségében, stílusában, formájában, tartalmában és méretében hasonló terméket szállítson. Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket garantálni tudjuk, a kiszállítás előtt 72 órával add le rendelésed.

Elfogyott

Szeretettel készítve

Szeretettel és odafigyeléssel készült igazi Fleron terméket vásárolsz.
Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal. Virágosan szebb az élet! 

Ajándék!

A megrendelt virágcsokrok mellé a kísérőkártyát ajándékba adjuk! Pénztárnál biztosítunk lehetőséget (megjegyzés rovat) arra, hogy megadd a kártyára írandó szöveget.

Házhozszállítás

Fleron Virágfutárunk ingyenesen szállít Dunaújváros területén, vidéki szállítási költségekről bővebb információt a Virágfutár odalon érhetsz el!

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat és készlet. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal 100%-ban hazai magyar vállalkozást támogatsz! 

Bankkártyás fizetés

Könnyen kezelhető, megbízható, professzionális ügyfélbarát fizetési felület.

Gondos csomagolás

Minden esetben gondoskodó kezek által készülnek a csomagolások is. Tökéletesen odafigyelünk arra, hogy a választott termék ne sérüljön meg a szállítás közben.

100% Garancia

Sérülten érkezett a termék? 3 napig kérdés nélküli garanciát vállalunk rá! Kivételt képeznek az élő virágokból készített csokraink illetve termékeink.

Kérdéseid esetén

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük keress minket

Shopping Cart
Call Now Button