, , , , , , , , , , ,

Édes csábítás Kinderdoboz

10900 Ft18900 Ft

Ki ne örülne egy finomságokkal teli pakolt doboznak, amiben csordulásig vannak a Kinder csokik? Kinder tojás, Kinder Bueno, Kinder Cards, Kinder Country, Duplo csoki, s Nutella a teljesség igénye nélkül.

S a  legjobb benne, hogy Neked már nem is kell törnöd a fejed, mit, mikor és hol vásárolj. Ééés – az állandó problémát- a csomagolást is megoldjuk Helyetted! 

Az édességdoboz doboz 3 méretben kapható, a képen a Közepes méretű látható.

Szeretettel készítve

Szeretettel és odafigyeléssel készült igazi Fleron terméket vásárolsz.
Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal. Virágosan szebb az élet! 

Ajándék!

A megrendelt virágcsokrok mellé a kísérőkártyát ajándékba adjuk! Pénztárnál biztosítunk lehetőséget (megjegyzés rovat) arra, hogy megadd a kártyára írandó szöveget.

Házhozszállítás

Fleron Virágfutárunk ingyenesen szállít Dunaújváros területén, vidéki szállítási költségekről bővebb információt a Virágfutár odalon érhetsz el!

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat és készlet. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal 100%-ban hazai magyar vállalkozást támogatsz! 

Bankkártyás fizetés

Könnyen kezelhető, megbízható, professzionális ügyfélbarát fizetési felület.

Gondos csomagolás

Minden esetben gondoskodó kezek által készülnek a csomagolások is. Tökéletesen odafigyelünk arra, hogy a választott termék ne sérüljön meg a szállítás közben.

100% Garancia

Sérülten érkezett a termék? 3 napig kérdés nélküli garanciát vállalunk rá! Kivételt képeznek az élő virágokból készített csokraink illetve termékeink.

Kérdéseid esetén

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük keress minket

Shopping Cart
Call Now Button