, , , , , , , ,

Cinzano Pezsgő, Az Ünnep megkoronázója

4900 Ft

Piemont szívéből, a híres-nevezetes borvidékről származik az a muskotályszőlő, amelynek lágy és gyümölcsös íze képezi ennek az édes pezsgőnek a lelkét. A tradicionális és természetes folyamatokon alapuló gyártás eredménye egy szokatlanul világos és pezsgő ital.

Illatos szőlőfajtából készült, meghatározott termőhelyről származó, édes fehér minőségi pezsgő. (0,75l)

A Gran Dolce és prémium változata, az Asti Cinzano, valamint az Asti Riccadonna a legnagyobb forgalmú Asti típusú pezsgők Magyarországon.

 

Kiegészítő termékeink, Ajándékaink (pl.: a desszertek, az italok, a plüss macik) Önmagukban nem rendelhetőek! Csak virágcsokorral együtt tudjuk kiszállítani!!!
Alkoholos ital rendelése esetén a virágüzlet kiszállítás előtt minden körülmények között leellenőrzi a címzett életkorát. A vevő pedig a termék megrendelésével igazolja, hogy a címzett legalább 18 éves.

A termékkép illusztrációként szolgál, a végtermék eltérhet.

 

Szeretettel készítve

Szeretettel és odafigyeléssel készült igazi Fleron terméket vásárolsz.
Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal. Virágosan szebb az élet! 

Ajándék!

A megrendelt virágcsokrok mellé a kísérőkártyát ajándékba adjuk! Pénztárnál biztosítunk lehetőséget (megjegyzés rovat) arra, hogy megadd a kártyára írandó szöveget.

Házhozszállítás

Fleron Virágfutárunk ingyenesen szállít Dunaújváros területén, vidéki szállítási költségekről bővebb információt a Virágfutár odalon érhetsz el!

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat és készlet. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal 100%-ban hazai magyar vállalkozást támogatsz! 

Bankkártyás fizetés

Könnyen kezelhető, megbízható, professzionális ügyfélbarát fizetési felület.

Gondos csomagolás

Minden esetben gondoskodó kezek által készülnek a csomagolások is. Tökéletesen odafigyelünk arra, hogy a választott termék ne sérüljön meg a szállítás közben.

100% Garancia

Sérülten érkezett a termék? 3 napig kérdés nélküli garanciát vállalunk rá! Kivételt képeznek az élő virágokból készített csokraink illetve termékeink.

Kérdéseid esetén

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük keress minket

Shopping Cart
Call Now Button