, , , , , , , ,

ChocoMe Raffinée Drazsé Díjnyertes csokoládé különlegesség

3900 Ft

Megtaláltad kedvencedet! Nemzetközi díjnyertes csokoládé különlegesség a ChocoMe-től.

A ChocoMe Raffinée drazsé finomságok különböző magvak és gyümölcsök csokoládéval történő “drazsírozásával” készülnek egyedi ízpárosításokkal kombinálva.

Az elkészült drazsészemek egy elegáns, ajándékdobozként is funkcionáló tartóban kerültek elhelyezésre, melynek tetejét eltávolítva egy formatervezett kehelyben terülnek szét – így szinte azonnal fogyasztásra is kínálják magukat – különlegesen esztétikus tálalásban.

 

8 féle ízvilágban.

A mi óriás kedvencünk ez a Fehércsokoládéval bevont liofilizált málna.

Aktuális készletről érdeklődj!

A desszertek, az italok, a plüss macik CSAK virágcsokrokkal, virágkompozíciókkal együtt küldhetők, külön nem rendelhetők!

 

Szeretettel készítve

Szeretettel és odafigyeléssel készült igazi Fleron terméket vásárolsz.
Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal. Virágosan szebb az élet! 

Ajándék!

A megrendelt virágcsokrok mellé a kísérőkártyát ajándékba adjuk! Pénztárnál biztosítunk lehetőséget (megjegyzés rovat) arra, hogy megadd a kártyára írandó szöveget.

Házhozszállítás

Fleron Virágfutárunk ingyenesen szállít Dunaújváros területén, vidéki szállítási költségekről bővebb információt a Virágfutár odalon érhetsz el!

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat és készlet. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal 100%-ban hazai magyar vállalkozást támogatsz! 

Bankkártyás fizetés

Könnyen kezelhető, megbízható, professzionális ügyfélbarát fizetési felület.

Gondos csomagolás

Minden esetben gondoskodó kezek által készülnek a csomagolások is. Tökéletesen odafigyelünk arra, hogy a választott termék ne sérüljön meg a szállítás közben.

100% Garancia

Sérülten érkezett a termék? 3 napig kérdés nélküli garanciát vállalunk rá! Kivételt képeznek az élő virágokból készített csokraink illetve termékeink.

Kérdéseid esetén

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük keress minket

Tömeg 0,1575 kg
Shopping Cart
Call Now Button