, , , , , , ,

Choco Me Táblás Csokoládécsoda

2900 Ft

A világ legkülönlegesebb ízvilágú csokoládéi, amit chocolatierek, cukrászok és séfek segítségével tökéletesítettek.

Különböző fehér és barna csokoládétábláiban egyetlen dolog közös: a legmagasabb minőségű alapanyagok használata. A válogatott kakaóbabszemekből készített ChocoMe csokoládékra 20 különböző országból szerezik be a legkíválóbb feltéteket, melyeket egyenként, kézzel helyeznek el megismételhetetlenül egyedi, páratlan ízvilágú csokoládékat alkotva.

A táblacsoki 110g.

A desszertek, az italok, a plüss macik CSAK virágcsokrokkal, virágkompozíciókkal együtt küldhetők, külön nem rendelhetők!

Szeretettel készítve

Szeretettel és odafigyeléssel készült igazi Fleron terméket vásárolsz.
Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal. Virágosan szebb az élet! 

Ajándék!

A megrendelt virágcsokrok mellé a kísérőkártyát ajándékba adjuk! Pénztárnál biztosítunk lehetőséget (megjegyzés rovat) arra, hogy megadd a kártyára írandó szöveget.

Házhozszállítás

Fleron Virágfutárunk ingyenesen szállít Dunaújváros területén, vidéki szállítási költségekről bővebb információt a Virágfutár odalon érhetsz el!

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat és készlet. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal 100%-ban hazai magyar vállalkozást támogatsz! 

Bankkártyás fizetés

Könnyen kezelhető, megbízható, professzionális ügyfélbarát fizetési felület.

Gondos csomagolás

Minden esetben gondoskodó kezek által készülnek a csomagolások is. Tökéletesen odafigyelünk arra, hogy a választott termék ne sérüljön meg a szállítás közben.

100% Garancia

Sérülten érkezett a termék? 3 napig kérdés nélküli garanciát vállalunk rá! Kivételt képeznek az élő virágokból készített csokraink illetve termékeink.

Kérdéseid esetén

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük keress minket

Shopping Cart
Call Now Button