, , , , , , , ,

Katedrális Tűzött Kegyeleti Dísz – Fehér Búcsú

19900 Ft29900 Ft

Temetésre, évfordulóra, megemlékezésre is kérhető kegyeleti dísz, amely nagyon látványos és nagyon tartós.

Templomi urnás temetésre kifejezetten alkalmas.

A dísz tartóssága a vizes alapnak köszönhető, hiszen a virágokat és kiegészítőket vizes tűzőhabbba tűzzük. Kegyeleti díszeinkbe is csak első osztályú virágokat használunk, azok frisseségét garantáljuk.

A magas és lefelé szélesedő dísz elejét díszítjük, ezért virág felület csak szemből (és oldalról) látszik, hátulról nem.

Az átlagos katedrális dísz magassága kb. 60 cm, szélessége kb. 40 cm. Az nagy dísz magassága kb. 90 cm, szélessége kb. 60 cm.

Rendelhető: 2 méretben

A kisebb koszorút kb. 11-15 szál, míg nagy társát kb. 20-25 szál vegyes nemes virág díszíti. A virágok színe, fajtája egyeztetés során variálható.

Kívánság szerint szalaggal szálltjuk, a kívánt szöveget kérjük a szállítási megjegyzés rovatban feltüntetni. A szalag kérhető fehér, krém, zöld és bordó színben, arany felirattal.

    Reset options
    Válaszd ki a szállítás időpontját!
    Kérlek add meg a címzett telefonszámát!
    A szöveg mi legyen a kísérőkártyán / kegyeleti készítménynél a szalagon?
    Ha Dunaújvárosba rendelsz, szeretnél expressz kiszállítást?

Szeretettel készítve

Szeretettel és odafigyeléssel készült igazi Fleron terméket vásárolsz.
Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal. Virágosan szebb az élet! 

Ajándék!

A megrendelt virágcsokrok mellé a kísérőkártyát ajándékba adjuk! Pénztárnál biztosítunk lehetőséget (megjegyzés rovat) arra, hogy megadd a kártyára írandó szöveget.

Házhozszállítás

Fleron Virágfutárunk ingyenesen szállít Dunaújváros területén, vidéki szállítási költségekről bővebb információt a Virágfutár odalon érhetsz el!

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat és készlet. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal 100%-ban hazai magyar vállalkozást támogatsz! 

Bankkártyás fizetés

Könnyen kezelhető, megbízható, professzionális ügyfélbarát fizetési felület.

Gondos csomagolás

Minden esetben gondoskodó kezek által készülnek a csomagolások is. Tökéletesen odafigyelünk arra, hogy a választott termék ne sérüljön meg a szállítás közben.

100% Garancia

Sérülten érkezett a termék? 3 napig kérdés nélküli garanciát vállalunk rá! Kivételt képeznek az élő virágokból készített csokraink illetve termékeink.

Kérdéseid esetén

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük keress minket

Shopping Cart
Call Now Button