Ballagás 2023

A ballagás egy ünnepség, egy olyan virágos esemény, amely már kicsi korunktól felnőtté válásunkig jelen van legfontosabb életszakaszainkban.

Gondoljunk csak az első bölcsis vagy óvodai búcsúzásra,  az általános iskola vagy a középiskola, a főiskola esetleg egyetem utolsó évfolyamának befejezésére. Ott ahol lezártuk eddigi életünk, ott elébünk tárult egy új ismeretlen kezdet, melyet nagy izgalommal vártunk.

Az óvodai június elején, míg az érettségi előtt álló diákok esetében a ballagás májusban, az általános iskolás végzősöknél pedig júniusban kerül megrendezésre.

Kerülj a figyelem középpontjába, s érkezz magabiztosan kezedben egy gondosan összerakott csodás csokorral! 

Bízz bennünk! Bízd kreativitásunkra a bokrétát, hogy Egyedi, személyre szóló alkotással köszöntsd fel Ballagódat!

Mondd el nyugodtan elképzelésed, oszd meg velünk ötleted a csokorral kapcsolatban, s mi megvalósítjuk Neked! Bátran engedd el fantáziádat, hiszen előttünk nincs akadály, szeretjük a kihívásokat, bármilyen extra csokrot el tudunk készíteni. Szeretjük a kihívásokat!

Tekintsd meg galériánkat, instagram vagy facebook oldalunkat!

A Fleron Virágcsokrok alkalomhoz illő formában, színben kérésednek megfelelő stílusban kerülnek összeállításra dunaújvárosi Fleron Virág-Koszorú Virágüzletünkben! Hogy még személyesebbé tedd az ajándékod, válassz a csokorhoz kísérőkártyát, betűzőt, plüssfigurát, ajándéktárgyat ízléses kínálatunkból!

Keress bennünket bátran a hét minden napján (hétfőtől vasárnapig) reggel 7:00 és este 18:00 óra között a +36-30-5348-772 illetve a +36-20-454-5046 telefonszámon, vagy rendelj egyszerűen a weboldalonunkon a Virágrendelés menüpont alatt!

(Természetesen előzetes egyeztetés alapján Magyarország egész területén megoldható a kiszállítás. Árainkról a Fleron Virágfutár Vidéki tarifa táblázatából tájékozódhatsz, vagy hívd a +36-30-534-8772-es mobilszámot.)

Várunk virágos szeretettel!

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button