Anyák Napja 2023 – Ünnepeljük virággal az Édesanyákat!

Ünnepeljük együtt 

az Édesanyákat, a Nagymamákat, a Dédimamákat, a Keresztanyákat,

az Anyósokat, a Pótanyákat, és nem utolsó sorban a Pótmamákat! 

A számunkra legfontosabbakat! 

 

Május 07. Vasárnap Anyák napja

Talán mindannyiunk számára május első vasárnapja az év legkedvesebb napja, amikor az anyaságról emlékezünk meg.  Ezen a napon az Édesanyákat, a Nagymamákat, a Dédimamákat, az Anyósokat, a Keresztanyukákat, a Pótanyukákat és a Pótmamákat ünnepeljük, s köszöntjük fel. Így teszünk már immáron 98 éve.

 
Az elmúlt években, s a Covid alatt is itt lehettünk Veletek -Fleron Virágfutár szolgáltatásunkkal- , s áthidaltuk a tér és az időbeli nehézségeket ezen a gyönyörű ünnepen. Általunk, közvetve sikerült sok-sok örömkönnyet, s mosolyt csalni Édesanyák, Nagymamák arcára, virággal színt, illatot, örömet és meghatódottságot vinni életükbe, életetekbe!
Hálás szívvel köszönjük ezt Nektek!
 

Szívből ajánlom ebben az évben is Nektek, hogy éljetek a Fleron Virágküldés lehetőségével!

Bomba siker!

Széles választék- klasszikus és trendi virágcsokrok, bájos és lenyűgöző virágkosarak, szolid és kihívó virágkompozíciók, illetve újdonságunk….

az egyedi csokortervező, melynek segítségével Te állítod össze saját csokrodat. Csak a képzeleted szabhat határt!

A legszebb, s legfrissebb virágokból és kiegészítőkből, szakképzett virágkötőink kezéből a legmagasabb minőségben, a legapróbb részletekre odafigyelve kerülnek ki csokraink, virágkompozícióink.

 
A rendeléseiteket mielőbb lehetőleg 2023.04.26- ig (szerdáig) adjátok le, kérlek!
Ezt  legegyszerűbben webshopunkon a Virágrendelés menüpont alatt, illetve telefonon a +36-30-534-8772 -es mobilszámon tudjátok megtenni. 
 
Az ezután érkező rendelések esetében, csak a készlet erejéig tudjuk garantálni a termékeket. Ebben az esetben egyeztessünk!
 
Mindenféle szépséggel készülünk Nektek, hogy Édesanyátokat, Nagyitokat meglephessétek! Ha egy tartós és jól megválasztott vágott virágcsokorral, vagy virágdobozzal, esetleg virágkosárral sikerül meglepetést szerezned, akkor biztosan nem marad el a várt siker és a köszönet. De akkor sem, ha a cserepes virág mellett döntesz, mert akkor még jövőre is emlékezni fog a anyák napi ajándékára, hiszen ott virít a szobában vagy épp a kertben kiültetve a növény.
 

Szeretnél egy csodás egyedi csokrot? Tedd próbára a Fleron Csapatát! A Fleron Csapat virágkötői folyamatosan képzik magukat, kreatívak, szeretik a kihívásokat. Szívesen megvalósítjuk a legkülönlegesebb ötleteidet, elképzeléseidet is! Keress bennünket bátran a hét minden napján (hétfőtől vasárnapig) reggel 7:00 és este 18:00 óra között a +36-30-5348-772 illetve a +36-20-454-5046 telefonszámon, vagy rendelj egyszerűen a weboldalonunkon a Virágrendelés menüpont alatt!

 

(Természetesen előzetes egyeztetés alapján Magyarország egész területén megoldható a kiszállítás. Árainkról a Fleron Virágfutár Vidéki tarifa táblázatából tájékozódhatsz, vagy hívd a +36-30-534-8772-es mobilszámot.)

 
Várunk Benneteket üzletünkben is virágos szeretettel! 

Címünk: Dunaújváros, Temető utca 60.

Mobil: +36305348772

Nyitva tartás: 7.00-18.00

 

Ha Anyák napja, akkor is Fleron! 

 

Anyák napján szóljon a dal,
és legyen bennünk hála,
mert anyuka nélkül nem jöhettünk
volna e szép világra.
Anya csak egy van – szól a mondás,
és szomorú, akinek egy sincs,
Hát köszöntsünk minden anyukát,
a szeretet a legnagyobb kincs.

Halász Judit 

nap

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button