Csapatépés, azaz Pár falat boldogság Konyha 2023

A Fleron Csapat az új évet a Pár falat boldogság Konyhában kezdte Mariannával egy kis közös főzőcskézős élményszerzéssel. 🙂 Szuper kis napunk volt.

Ezen a napon szabadnapot vettünk ki, zárva maradt a üzletünk, hiszen mindnyájunkra várt a móka. Már említettem szerintem, de ha nem akkor most itt a helye. Úgy gondolom, hogy mostani kis csapatunk egy igazi család, mindenki számíthat a másikra mind a munkában, mind az élet más területén, családias, nyugodt légkörben dolgozunk, szívesen töltjük az időt együtt. S minden évben keresünk alkalmat, hogy egy-két napot mókával töltsünk.

Szóval mikor Pestre értünk, nagyon esett az eső. Mivel mi mindig jóval idő előtt érkezünk, nem szeretünk késni, így most nem tudtuk időnket a környéken eltölteni, az autóban meg nem lett volna kényelmes, felkéredzkedtünk Mariannához. Meglepődött, mert még nem tudott előkészülni. Mondtuk, semmi gond, majd mi segítünk. 😀

 

A Pár falat boldogság Konyha az egyik leghangulatosabb élménykonyha Budapesten, s a tulajdonos Marianna egy csodás, kedves teremtmény. Már az első perctől kezdve otthon éreztük magunkat, nem feszengtünk. Csak ajánlani tudom Mariannát!    

Weboldal: parfalatboldogsag.hu

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button