IV. Fleron „Csináld Magad Advent” programajánló Dunaújváros központjában

Ha még nincs adventi hangulatod, vagy ötleted nincsen, hogyan díszítsd fel lakásod, esetleg csak a 2016-ös karácsonyi trendek iránt érdeklődsz, nézz be a Fleron Virágüzletbe! Vagy… Gyere el 2016. november 25-26 napok egyikén a már hagyománnyá vált „Fleron Csináld Magad Advent” rendezvényünkre!

Segítségünkkel saját magad készítheted el Adventi koszorúdat, Karácsonyi Ajtó-, Asztal- és egyéb díszeidet. Ha nincs kedved, bátorságod kipróbálni kreatív oldalad, kész Koszorúink, Díszeink közül is válogathatsz. 

Mi biztosítjuk az alapanyagokat, a kellékeket és a szerszámokat, na és persze garantáljuk a jó hangulatot! Ti pedig gyertek minél többen, Kicsik és Nagyok, hogy ráhangolódjunk a Szeretet ünnepére, s hozzájáruljunk otthonotokba is az ünnepi hangulat megteremtéséhez!

Idén a Dunaújvárosi Óvoda Csillagvirág Tagóvodás csoportja járt nálunk


Az imádnivaló gyerekek adventi versekkel örvendezettek mindenkit aki egy percre megállt a Piac téren, majd a fenyőfát díszítettek fel. Igazán szívmelengető pillanat volt mindnyájunk számára!

Adventi verset mondanak… Fenyőfát díszítenek… Riportot adnak és árgus szemekkel figyelik az óvodások, ahogy az adventi koszorúk készülnek. Emellett senki nem tudott ma délelőtt a Piac téren egy kedves szó vagy mosoly nélkül elmenni!

Köszönjük a részvételét az ovisoknak! Várunk Benneteket máskor is!

Fleron Virág Csapata

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button