Nőnapi Virágajánlatok Vállalatok Számára

Közeledik a Nőnap… 

 

Ha Ön, mint cégvezető még nem talált rá a megfelelő megoldásra, hogy mivel lepje meg kolléganőit és céges partnereit Nőnap alkalmából, engedje meg, hogy a segítségére legyünk.

A Féleron Csapata hosszú éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, s szakképzett virágkötőkből áll, akiknek ez nem csak egy szakma, hanem annál több, egy hivatás. Készséggel állunk rendelkezésére hatalmas vágott virág és cserepes növény készletünkkel, amiből biztosan megtaláljuk az Ön cégéhez leginkább illő nőnapi vágott virágot vagy cserepes növényt.

Első vásárlásnál akár magáncég, akár nagyobb gazdasági egység- mert tudjuk, egy tudatos cégvezetés megkívánja a gazdaságilag kedvező döntéseket-, amennyiben időben leadja a megrendelést a Fleron Virágüzletek kedvező áron biztosítja a nőnapi virágot. 

Amennyiben Ön már vásárolt nálunk, visszatérő vásárlónk, tapasztalhatta, hogy Kiemelt Partnerünként a mindig friss virágok mellett, nagyobb kedvezmények, bizonyos esetekben egyedi árak illetik meg.

Nagy “virágos” ünnepeken a piacon megjelennek az “olcsóbb” virágok. De nem mindig az olcsóbb az olcsóbb. Gondoljunk csak bele! Az első osztályú friss virág sosem lehet túl olcsó. Még egy érv, hogy vállalkozása minket válasszon! Biztosítjuk, hogy ezekért az árakért a legjobb minőségű, legfrissebb és legszebb virágokat és cserepes növényeket kapja.

Nem csak friss, de minőségi, első osztályú virágaink is egyre több vásárlót csábítanak hozzánk. Virágaink döntő többsége kiváló magyar termelőktől kerül polcainkra. Mi a legjobb virágkertészektől vásárolunk! Legyen szó a cserepes primuláról, jácintról, vagy vágott virágról, a gerberáról. A legszebbeket a legjobb helyről!

A virágok szállítására se legyen gondja…

Hallott már a Fleron Virágfutárról?

Ha nincs ideje, vagy csak szeretné egyszerűen, s kényelmesen, sorban állás nélkül megoldani a nőnapi virágozást, esetleg úgy gondolja, hogy a virágkiszállítással, nagyobb meglepetést, örömet tud okozni a szeretett Hölgynek/Hölgyeknek, akkor Önnek a Fleron Virágfutárra van szüksége!

A Fleron Virágfutár vállalja a megrendelt nőnapi virágok kiszállítását Dunaújvárosban és környékén. Az Ön által megjelölt időpontban és helyen a kifogástalan minőségű virágok biztosan ott lesznek!

(Természetesen előzetes egyeztetés alapján Magyarország egész területén megoldható a kiszállítás. Árainkról a Fleron Virágfutár Vidéki tarifa táblázatából tájékozódhat, vagy hívja a +36-30-534-8772-es mobilszámot.)

Szeretne egy csodás egyedi csokrot? Tegye próbára a Fleron Csapatát! A Fleron Csapat virágkötői folyamatosan képzik magukat, kreatívak, szeretik a kihívásokat. Szívesen megvalósítják a legkülönlegesebb ötleteit, elképzeléseit is! Keressen bennünket bátran a hét minden napján (hétfőtől vasárnapig) reggel 7:00 és este 20:00 óra között a +36-20-3295-395 illetve a +36-30-534-8772 telefonszámon, vagy rendeljen egyszerűen a weboldalonunkon a Virágrendelés menüpont alatt!

Ha egy tartós és jól megválasztott vágott virággal sikerül meglepnünk Hölgy ismerőseinket, akkor biztosan nem marad el a várt siker és a köszönet. De akkor sem, ha a cserepes virág mellett döntünk, mert akkor még jövőre is emlékezni fog a nőnapi ajándékára, hiszen ott virít a szobában vagy épp a kertben kiültetve a növény.

Ha Nőnap, akkor is Fleron! 

Várjuk kedvezményes árakkal, nagy AKCIÓKKAL!

Tekintse meg nőnapi ajánlatunkat! (az árak 20 db-tól érvényesek)

Vágott virágok:

 

Ezen szálas virágok mindegyike nagyon tartós, több mint egy hétig lehetnek a lakás díszei. A tulipán – sok hölgy kedvence- már a tavaszt hirdeti. Többféle színben rendelhetők!

  • Szegfű levéllel 
  • Gerbera levéllel 
  • Tulipán levéllel  
  • Dobozos orchidea  

Cserepes virágok:

 
  • Cserepes Primula 
    Egy nagyon kedves tavaszi virág, igen nagy színválasztékban kapható, kiültetve kertbe teraszra egészen június, júliusig folyamatosan virágzik. Közepes víz igényű, de kedveli a világos helyeket, tűző napra ne tegyük a növényt. Egy kis fonott kosárba vagy kerámia kaspóba téve nagyon kedves nőnapi ajándék lehet.
  • Cserepes Jácint  
    A jácint a tavasz legillatosabb, legszebb hírnöke, amely lakásban tartva nem túl tartós virág, mert melegben egy hét alatt elvirágzik, de mégis érdemes ajándékba adni ezt a hagymás virágot, mert akinek van, egy kis kertje, kiültetheti a hagymákat, amelyek jövőre újra kihajtanak és évről évre új kis hagymákkal ajándékozzák meg a kert tulajdonosát.
  • Cserepes Orchidea 

Nőnap alkalmából…

Nőnap alkalmából köszöntjük ma szeretettel őket,
földünk legszebb és legtitokzatosabb csodáit, a nőket,
akik nélkül elveszne az egyensúly a világban,
káoszt teremtenek, de rendet is csinálnak,
lényük körül ott lebeg az örök rejtély,
velük szemben férfi sosem nyert még,
bár volt, ki hitte, s ez okozta vesztét.
Szeretünk titeket. Szeretünk, akármit is mondunk,
mert miénk az életünk, de ti vagytok a sorsunk.

Nyiraty Gábor

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button