Miről álmodik a lány? – Esküvői trendek 2015-ben

Bizonyára mindannyian álmodoztunk már arról a bizonyos Nagy Napról: milyen legyen a menyasszonyi ruha, milyen virágokkal dekoráljunk, hol legyen a mennyegző megtartva és még hosszan sorolhatnánk.

Nos, most azoknak a hölgyeknek szeretnénk segíteni, akik 2015-ben tartják az esküvőjüket!

Idén is folytatódik a romantikus stílusirányzatok felemelkedése, a hatalmas virágkompozíciók, túlburjánzó virágköltemények használata lesz jellemző, a virágok lágy, pasztellszínűek, idén a barack, halvány citrom és púderrózsaszínek lesznek közkedveltek.

Bármelyik évszakban legyen az esküvő, a szabadtéri helyszín idén nagyon divatos. A dekorációban bátran használjuk az évszakra jellemző virágokat, terméseket! Cél, hogy a díszítés minél bohókásabb, naturálisabb, temészet közelibb legyen. Jól mutatnak a függődíszek kül és beltéren egyaránt, melyek angolrózsák, hortenziák, dáliák, tehát mindenképpen nagyfejű, romantikus virágokból készüljenek.

Ami a menyasszonyi ruhát illeti, idén két stílusirányzat is hódítani fog. Marad a klasszikus, drámai, mesebeli ruha, hatalmas tüllszoknyák, vállat szabadon hagyó ruhák, akár királynői gallérok, de hódít az art deco stílus is, melyre az 1920-as 1930-as évek kifinomult vonalvezetése a jellemző. Az ilyen menyasszonyi ruha egyenes szabású, szorosan testhez simuló. A naturális stílusnak megfelelően népszerű lesz a virágkoszorú és a virágdísz a hajban. Ez rengetegféle változatban elkészíthető: mezei-vadvirágokból, fátyolvirágból, de akár rózsás kompozícióból is.

Visszatérnek a klasszikus, letisztult menyasszonyi csokrok, a fehér-tört fehér színek. Így továbbra is trendi a rózsa, a kála és a liliomok. Hódítanak a pasztellszínek is, amik már évek óta nagy divatban vannak, emellett a gyöngy és az ezüstös csillogás a csokorra is jellemző. A naturális stílus itt is megmutatkozik, képzeljünk csak el egy olyan csokrot, ami mintha csak a nagyi kertjéből lenne!

Az anyagdekoráció színek tekintetében tavaszra és nyárra a tengerészkék, halványkék, púder, a halvány citrom, az aquamarine, a mélykék/scuba, a menta, a levendula, a mandarin, tehát szinte minden pasztell vagy élénk, nyárt idéző szín. A klasszikusnak mondható organza, selyem, taft, szatén és a muszlin, jól mutatnak székszoknyák, székmasnik, terítők, függönyök és egyéb esküvői dekorációk anyagaként.

Végezetül ejtsünk néhány szót az esküvői meghívókról. Összességében elmondható, hogy a meghívónak tükröznie kell az mennyegző stílusát. Legyen akár virágos, romantikus vagy letisztult.

Manapság mindenki ismeri a „selfie” fogalmát, mely idén akár az esküvői meghívóknál is közkedvelt lehet. Ez esetben pedig egy jótanács: ne legyünk önzőek, a “selfie meghívón” a leendő férjünknek is helye van! 

Reméljük sokat segítettünk a Nagy Nap megálmodásában!

Hölgyek, esküvőre fel!​

Forrás:

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button