Karácsonyi Ajándékok Díszcsomagolása

Ma már egyre nagyobb hangsúlyt kap az ajándékok díszcsomagolása, s mi erre nagyon odafigyelünk, mert egy szép, esztétikus csomagolás plussz értéket ad ajándékunknak. Az odafigyelés jele, ha olyan csomagolást választunk, amely nem csak divatos és modern, hanem megfelel a megajándékozott életkorának, nemének, s nem utolsó sorban stílusának.

Ha a dísztasak, csomagoló és az üdvözlőlap és az egyéb kiegészítők (virágok, termések) harmonizálnak egymással, az a rendkívüli figyelmesség jele.

Dísztasak kínálatunk – hasonlóan a csomagolóanyagokhoz – rendkívül széles választékot nyújt, megtalálhatók az évszakoknak megfelelő színek mellett a férfiaknak és nőknek való minták, fiatalos dizájnok, gyerekeknek való – de életkortól függően eltérő karaktereket ábrázoló tasakok.

Napjainkban egyre inkább hódít, a díszdoboz, amely egyszerű, de mégis elegáns, dekoratív megoldást nyújt az ajándékok csomagolásához. A díszcsomagolás teljessé tételéhez számos masnit, kötözőt, szalagot kínálunk, melyek színben harmonizálnak a csomagolópapírokkal.

Természetesen a dunaújvárosi Fleron Virágüzletben minden segítséget megkapsz a csomagolás terén, nem csak a megfelelő szinek és anyagok kiválasztásában, hanem akár az ajándék becsomagolásában is!

Fordulj hozzánk bizalommal!

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button