Elegáns Kék – A dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Jótékonysági Bálja

Városunk kórháza idén is megrendezte novemberi Jótékonysági bálját, amelynek a célja az új CT-gépre ebben az évben összegyűlt összeg kiegészítése volt. E neves rendezvény adott lehetőséget a Fleron Csapatnak, azaz nekünk, hogy megmutathassuk a dekoráció terén, mit is tudunk. És úgy érezzük, bizonyítottunk.

Köszönet a Fleron Csapat minden tagjának!

A helyszín a Dunaújvárosi Főiskola “A” épülete, mely erre az estére elegáns fehér-kékbe öltözött. A letisztult fehér spandex székszoknyáink, fehér taft masniaink mellett a meghatározó kék szín a selyem anyagokban köszönt vissza. Tiszta elegancia. Ami szerintem, tökéletes egy ilyen nemes célt maga elé tűző alkalomra.

A tornatermi korlátokat fehér anyaggal terítettük le, hidegfényű fényfüzérekkel világítottuk meg egyes részeit, s az oszlopot is kivilágítottuk.

Az asztalok vázáiban a fehér kálák felfelé törekedtek, de a lágyan lehajló macifű megtörte a szigorú rendezettséget. A váza körül kék kerekdekorkavicsok hevertek, s kis teamécsesek pislákolása varázsolta meghitté az asztalhangulatot. A színpad és az ajtóbejárati dekorációban különböző méretű Vitorlavirágokat (Spati) használtunk fel.

Képeinket megtekintheted itt, s a Galéria menüpont alatt is.

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button