2014. november 08. Csapatépítő Este

Képek egy felejthetetlen vacsora emlékére. 😀 Köszönjük, minden Dolgozónak a megjelenést. Sajnos a csapat ezen az estén nem volt teljes, Irénke hiányzott, de nem csak a képekről.

Fontos nap volt a mai nap, életünkben. Nyitvatartásunkat megrövidítve és Vásárlóink megértését megköszönve készültünk az estére. Az első közös vacsora a Csapatunkkal. Ezzel az összejövetellel egy kis munkakapcsolaton kívüli ismerkedés volt a célunk, az eddig együtt töltött idő értékelése és a távlati célok kitűzése mellett.

Most látjuk, hogy valójában mennyire fontos is ez. Mennyire kell, hogy megálljunk egy percre, hogy figyeljünk egymásra, mert a dolgos hétköznapokban kevés időnk jut erre.

És milyen jó is az, ha nem dolgozunk, csak kötetlenül beszélgetünk, ha nem műanyag tányérból külön-külön gyorsan faljuk fel az elénk rakott ételt, hanem szép tányérból lassan együtt eszegetünk.

A külön termet számunkra a Campus Étterem biztosította, s ételben és italban sem volt hiány az est folyamán. A hangulatról pedig mi magunk gondoskodtunk! 😀

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button