Romantikus vintage esküvő

A dunaújvárosi Fleron Virág esküvői virágcsokraival és dekorációs virágkölteményeivel jelent meg az újságárusoknál is kapható Esküvő Classic magazin új lapszáma. Szakmai elismerés számunkra, hogy a népszerű nyomdai stílus és életmód, esküvő témákat feldolgozó kiadvány számára készíthettük el a 2016-os esküvői trendeket figyelembe véve a virágkötészeti alkotásokat.

Romantikus vintage esküvő Boggie-val a Szent András Kastélyban

Habár nemrég mondta ki a boldogító igent párjának, Boggie szívesen tett eleget kérésünknek, és újból fehér ruhát öltött. Az énekesnő egy romantikus vintage esküvő keretein belül kalauzolt el minket a festői szépségű Szent András kastély többhektáros birtokán…

Budapesttől alig egyórányira, a Tolna megyei Bölcskén egy igazi romantikus hangulatú, klasszicista kastély nyitotta meg kapuit tavaly nyáron. A Szent András Kastély ideális választás azok számára, akik elérhető közelségben, de mégis a nagyváros zajától távol töl- tenék a nagy napot. A kastély területén festői környezetben angolpark, kis kápolna és halastó várja a vendégeket, akik a helyszínen szippanthatják magukba a gazdag történelem minden egyes részletét. A komplexum 50-120 fő befogadására alkalmas, így szolgálva helyszínül kis és nagy létszámú esküvőknek egyaránt. A kastély mögött és előtt elterülő park szintén otthon adhat a vacsorának és a ceremóniának, melynek fáradalmait a szomszédos vendégházakban pihenhetik ki.

Az 1800-as évek végén kialakuló angol romantikát, azaz a klasszikus vintage-t idéztük fel Boggie-val a Szent András Kastély falai között. A vintage mint korstílus az 1800-as évek végén és az 1900-as évek elején jelent meg új irányzatként. Manapság rengeteg ága alakult ki, mint a rusztikus vintage, romantikus vintage, naturális és a bohó. Sokszínűsége és bensőséges családi hangulata miatt a mai napig döntenek a párok ezen stílus mellett, ha esküvőről van szó. A helyszíneket és dekorációkat illetően nyitott a paletta.

Buzás Ágnes a Kézműves Tortaműhely cukrásza virágokkal díszített hófehér tortát és cupcake-eket álmodott meg asztalunkra. A vintage egyik alapvető elemeként szolgáló csipke és a virágok kombinációjából romantikus és elegáns édességek születhetnek. Ezen az elven alapulva díszítésként használtuk a Your Decor Shop csipke alátétjeit és dobozkáit. A dekorációnk bizonyos elemeit levendulaszínben álmodtuk meg.

A Levendárium illatos párnácskái látványelemként és köszönő ajándékként is funkcionálhatnak. A virág nem csak a megszokott csokor formájában kerülhet az asztalra. A vintage szabadsága megengedi, hogy különleges csipketartókba helyezd a virágokat, ahogy azt Bordás Gabi, a dunaújvárosi Fleron Virágüzlet profi szakembere is tette.

Az asztalokat papírvirágokkal is díszítheted, sőt bátran mixelheted is egymással a textúrákat. A Judit Papírvirágok termékei kézzel készülnek, 3D-s technológiával, így székek díszítőelemeként, háttér dekorációként is funkcionálhatnak. 

Boggie természetes ragyogásáról az Elith Design Ékszerpalota ékszerei gondoskodtak. A varázslatos csipkeruha Bálint Sára legújabb kollekciójának egyik legkülönlegesebb darabja. A menyasszonyi ruhák, ékszerek, kiegészítők és cipellők kavalkádjából Petz-Molnár Lénárd alkotta meg Boggie vintage hangulatú stylingját. Ha pedig valami igazán vintage hangulatú kiegészítőben gondolkozol, tökéletes választás a Something Old Bride egyedi, kézzel készült hajéke, mely lazán leomló loknis frizurád éke lehet, ha úgy döntesz, hogy a nagy napon nem viselsz fátylat.

A felújított kastély kényelmes, családias és barátságos környezetet kínál, a hely minden egyes elemét, bútorzatát a tulajdonos válogatta össze, keverve a régi és modern darabokat. A berendezésen kívül a csipketerítők, az evőeszközök, illetve a tányérok és poharak is a legutolsó darabbal bezárólag illeszkednek a hely újonnan felépített arculatához. Ezzel megkönnyítve a ti dolgotokat is, hiszen a ceremónia és a lakodalom során mindez a rendelkezésetekre áll. Ha már romantikus vintage stílusról van szó, nem maradhat el a Kézműves Tortaműhely gyöngyökkel díszített tortája sem, és a vele harmonizáló Your Decor Shop dobozkája, amibe akár apró ajándékot is rejthetsz vendégeidnek. Klasszikus megoldás a váza helyett használt kalitka is, melyet Bordás Gabi, a Fleron Virágüzlet profi szakembere díszített fel virágokkal, gyertyákkal.

A levendulát rendkívül sok helyen lehet hasznosítani, mondja a Levendárium kitalálója és vezetője, dr. Demján Ildikó. A kertben, konyhában, fürdőszobában, háztartásban és gyógyításban is használt levendula egyszerre illatos, látványos és jótékony hatású. A Levendárium kínálatában illóolajok, szappanok, aromavizek és tönkölypárnák közül válogathatsz, melyek tökéletesek köszönőajándéknak.

Ha igazán különleges gyűrűt szeretnél, akkor válaszd az Elith Design Ékszerpalota gyűrűit: egyedülállóak, és hagyományos, kézzel készült technikával készülnek. 

Az asztalokat nemcsak élővirágokkal, hanem selyem- és papírvirágokkal is díszítheted, sőt bátran mixelheted is egymással a textúrákat. A Judit Papírvirágok időtálló termékei kizárólag kézzel készülnek, 3D-s virágok, melyek a székek díszítődíszítőelemeként vagy háttér-dekorációként, csokorba fűzve pedig a menyasszony és a koszorúslányok csokraként is funkcionálhatnak. 

A torták felszeletelése előtt, és a későbbiekben is kínáld körbe vendégeid a Kézműves Tortamű- hely ízletes cupcake-jeivel. A bókok nem maradnak majd el! Buzás Ágnes sokéves cukrásztapasztalata és a minőségi alapanyagok találkozása garantálják a tökéletes esküvői tortát, mely a Kézműves Tortaműhely emele- tes mesterműve.

A tortát díszítő virágok, gyöngyök és masnik visszaköszönnek a Your Decor Shop dobozkáin, aminek a dunaújvárosi Fleron Virágüzlet – Bordás Gabi virágos rusztikus asztaldísze adja a festői hátteret.

Az Elith Design Ékszerpalota gondosan megmunkált karikagyűrűihez stílusos tálalás dukál: a Something Old Bride gyűrűpár- nája kellően elegáns és hangulatos hátteret ad a gyűrűknek. Ha fontosak a részletek: igazán stílusosak a Your Decor Shop apró dobozkái, melyek a köszönőajándékot rejtik.

Fotózásunkra Bálint Sára külön készített csipke menyasszonyi ruhákat Boggie számára. A fiatal énekesnő törékeny alkatához nagyszerű párosítás a bőrt finoman megmutató neccbetét és a testet lágyan körülölelő nemes csipke anyaga. A ruha bohém hangulatának fokozására a Judit Papírvirág készített látványos háttér dekorációt. Ha pároddal a vintage mellett döntötök, bátran belevihetitek
a koncepcióba az óaranyat is.

Ez a nemes árnyalat jól áll a Kézműves Tortaműhely desszertjének és Judit Papírvirágok dekorációjá- nak is. A papírból készített virágdekoráció előnye, hogy bármilyen évszakban elkészíthető belőle a kedvenc virágszálad, illetve nem kell aggódnod amiatt, hogy a nagy melegben esetleg elhervadna. A tartós virág elve alapján készítette gyűrűpárnáját a Something Old Bride is, ami kellően látványos és elegáns eleme lesz a ceremóniának. 

Forrás: Esküvő Classic
Esküvői virágdekoráció: Fleron Virágszalon
Fotó: Köő Adrien
Fotóasszisztens: Ősi György & Gyulai Anita
Szöveg: Tóth Krisztina
Menyasszony: Csemer Boglárka

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button