, , , , , , ,

Kényeztető Floran’s Szappan

2500 Ft6900 Ft

A növények erejével testnek és léleknek…

Elérhető több illatban: Akác, Rózsa, Levendula, Tubarózsa, Verbéna, Szőlő, Magnólia-Liliom, Angel’s Silk

Magyar Termék

Prémium minőségű magyar szappanok családi manufaktúrából, melyekhez a növényi alapanyagokat és összetevőket a világ legszebb kertjeiből válogatják.

Bőrbarát Kényeztetés

A Floran’s szappanok bőrbarátak és bőrtípus függetlenek, valamint mesterséges színezék-, tartósítószer- és parabénmentesek. Igazi kényeztetés a bőrnek.

Garancia

Minden szappan gondosan válogatott növényi alapanyagokból, 100%-os minőségi garanciával rendelkező pisztáciaolajjal és az organikus shea vajjal készül.

Kívánság szerint Szappan Válogatás is rendelhető. Ebben az esetben válaszd Közepes méretű termékünket!

A szappan 200g.

A desszertek, az italok, a plüss macik CSAK virágcsokrokkal, virágkompozíciókkal együtt küldhetők, külön nem rendelhetők!

Szeretettel készítve

Szeretettel és odafigyeléssel készült igazi Fleron terméket vásárolsz.
Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal. Virágosan szebb az élet! 

Ajándék!

A megrendelt virágcsokrok mellé a kísérőkártyát ajándékba adjuk! Pénztárnál biztosítunk lehetőséget (megjegyzés rovat) arra, hogy megadd a kártyára írandó szöveget.

Házhozszállítás

Fleron Virágfutárunk ingyenesen szállít Dunaújváros területén, vidéki szállítási költségekről bővebb információt a Virágfutár odalon érhetsz el!

Magyar webshop

Magyar ügyfélszolgálat és készlet. Megbízható fizetési felület. Vásárlásoddal 100%-ban hazai magyar vállalkozást támogatsz! 

Bankkártyás fizetés

Könnyen kezelhető, megbízható, professzionális ügyfélbarát fizetési felület.

Gondos csomagolás

Minden esetben gondoskodó kezek által készülnek a csomagolások is. Tökéletesen odafigyelünk arra, hogy a választott termék ne sérüljön meg a szállítás közben.

100% Garancia

Sérülten érkezett a termék? 3 napig kérdés nélküli garanciát vállalunk rá! Kivételt képeznek az élő virágokból készített csokraink illetve termékeink.

Kérdéseid esetén

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük keress minket

Shopping Cart
Call Now Button