Nőnap

Nőnapi Virágcsokrok és Ajándéktárgyak

Tisztelt Uraim! Ismét itt a Nőnap, ugye nem felejtitek el?

„A nő a természetnek egyetlen lénye,
aki érzésünket érzéssel viszonozza,
és akit boldoggá tesz az a boldogság,
amellyel bennünket megajándékoz.”

Denis Diderot

Március 8-a Magyarországon 1948 óta  a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Mivel is köszönthetnénk fel méltón Őket, a Nőket?

Természetesen VIRÁGGAL!

Szeretnéd megajándékozni családod, baráti társaságod vagy munkahelyed Hölgy tagjait nőnapra, de jól jönne egy kis segítség?

Akkor a legjobb helyen jársz! A Fleron hosszú éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, s szakképzett virágkötőkből áll, akiknek ez nem csak egy szakma, hanem annál több, egy hivatás. Készséggel állunk rendelkezésére hatalmas vágott virág és cserepes növény készletünkkel, amiből biztosan megtaláljuk az elképzeléseidnek leginkább megfelelő nőnapi vágott virágot vagy cserepes növényt.

Van akinek nem okoz nagy gondot a virágvásárlás, betér a legközelebbi üzletbe, s megveszi az első virágot, amit meglát, vagy ami megtetszik neki. Másoknak viszont nagy fejtörést okoz, hogy mivel kedveskedjenek szeretett Hölgy ismerőseiknek e jeles napon, hogy az ajándékkal nagy örömet szerezzenek.

Legyünk tudatos virágvásárlók! Mielőtt kiadjuk a pénzt a virágra, érdemes átgondolnunk, kinek és milyen otthonba vásároljuk a virágot, mert így nem csak szép, hanem hasznos is lehet nőnapi ajándékunk.

A vágott virág, vagy virágcsokor is lehet tartós!

A vágott virágok tekintetében érdemes arról szólnunk, hogy akár egyszálasként, vagy akár csokorba kötve ajándékozzuk őket, ha frissek, akkor nagyon tartósak, több mint egy hétig, némelyek akár egy hónapig is lehetnek a lakás díszei. A legismertebbek a szegfű, a gerbera, a lilom és a rózsa, de ilyenkor már megtalálhatók tavaszi társaik, a tulipán, az illatos frézia, a jácint és a nárcisz – melyek sok hölgy kedvencei – hiszen már a tavaszt hirdetik: valamint egzotikus társaik, az orchidea, flamingó, strelícia, melyek különleges szépségükkel rabolják el a női szíveket.

A Fleron Virágüzlet Csapata büszke arra, hogy minden nap a legfrisebb virágokat kínálja Vásárlói számára!

Tekintsük át, milyen Cserepes virágot vegyünk a különböző otthonokba!

Kertes házba ajánljuk

Ha a hölgy egy kertes házban lakik érdemes cserepes növényen gondolkodni. A szobanövényeken kívül bátran próbálkozzunk kiültethető vagy hagymás társaikkal, mert azokat később kiültetheti és így minden évben eszébe jut, hogy ezt a szép virágot tőlünk kapta nőnapra. A választék bőséges, íme, a toplista, amit biztos, hogy megkapunk a virágboltokban nőnapkor:

Primula

Egy nagyon bájos, kedves tavaszi virág. Igen nagy színválasztékban kapható az üzletekben. Kiültetve kertbe vagy teraszra egészen júniusig-júliusig folyamatosan virágzik. Közepes víz igényű, kedveli a világos helyet, azonban tűző napra ne tegyük a növényt. Egy kis fonott kosárba vagy kerámia kaspóba téve nagyon kedves nőnapi ajándék lehet.

Tavaszi hagymás cserepes növények

A tulipán, a krókusz, a jácint, a nárcisz a tavasz hírnökei, talán legszebb növényei. Lakásban tartva egyik sem túl tartós virág, mert a melegben sajnos pár nap alatt elvirágoznak.

Mégis érdemes ajándékba adni ezeket a hagymás növényeket, mert akinek van, egy kis kertje kiültetheti a hagymákat, amelyek jövőre újra kihajtanak és évről évre új kis hagymákkal ajándékozzák meg a kert tulajdonosát, aki így évről évre egyre nagyobb hagymás virág állománnyal rendelkezik majd.

Szobarózsa, Azálea

Ez a két növény szintén csak kertes házba ideális ajándék, mert mindkét növényt ki kell ültetni, lakásban-szobában nem élnek túl sokáig.

A szobarózsa és az azálea is egész nyáron át virágzik és évelő növényként télen is kint hagyhatjuk őket a kertben. Így minden évben bőséges virágzással hálálják meg a gondos kezek ápolását.

Lakásba ajánljuk

Nos, ilyenkor is érdemes cserepes virágban gondolkodni, de nem mindegy, hogy milyen növényt választunk. Fontos, hogy olyan virágzó dísznövényt vegyünk, amelyik jól viseli a lakáskörülményeket, a lakásban is szépen virágzik tovább.

Választék itt is van bőven:

Lepkeorchidea

Egy nagyon mutatós, lakásban könnyen kezelhető orchidea fajta, amely akár 4-5 hónapon át is virágzik. Szereti a világos, meleg helyet, de a tűző naptól védjük a növényt. Heti egy öntözés bőven elegendő számára, tápoldattal kéthetente locsoljuk meg. Érdemes több színben tartani, mert egyik szín kiemeli a másikat.

Korallvirág

Egy nagyon szép igen nagy színválasztékban kapható dísznövény, amely sok apró virágával egész évben megajándékozza a tulajdonosát. Dupla vagy szimpla virágú, piros, fehér, rózsaszín vagy ciklámen színben, mini vagy nagy növésű, választék van bőven. Egy nagyon hálás folyamatosan virágzó dísznövény.

Begónia

A begónia szintén jól érzi magát a lakásban. Hatalmas virágai szinte betöltik a növényt. Ablakba, asztalra, virágtartóba is elhelyezhető. A színválaszték itt is igen nagy, van piros, sárga, narancs, fehér, cirmos és megtalálható a rózsaszín több árnyalatában. Lakásban a növényt ne öntözzük túl és világos helyre állítsuk a cserepét.

Fokföldi ibolya

Ugye Te is ismered ezt a kedves kis virágot? Talán sokan úgy gondolják, hogy nem elég szép ajándék nőnapra, de ez nem igaz. A fokföldi ibolyák ma már olyan különleges színekben érkeznek be hazánkba, hogy sokan külön gyűjtik is a színeket. Nagyon hálás kis növény!

Hallottál már a Fleron Virágfutárról?

Ha nincs időd, vagy csak szeretnéd egyszeűen, s kényelmesen, sorban állás nélkül megoldani a nőnapi virágozást, esetleg úgy gondolod, hogy a virágkiszállítással, nagyobb meglepetést, örömet tudsz okozni a szeretett Hölgynek, akkor Neked a Fleron Virágfutárra van szükséged!

A Fleron Virágfutár vállalja a megrendelt nőnapi virágok kiszállítását Dunaújvárosban és környékén. Az általad megadott időpontban és helyen a kifogástalan minőségű virágok biztosan ott lesznek!

(Természetesen előzetes egyeztetés alapján Magyarország egész területén megoldható a kiszállítás. Árainkról a Fleron Virágfutár Vidéki tarifa táblázatából tájékozódhatsz!)

Szeretnél egy csodás egyedi csokrot? Tedd próbára a Fleron Csapatát! Virágkötőink folyamatosan képzik magukat, kreatívak, szeretik a kihívásokat. Szívesen megvalósítják a legkülönlegesebb elképzeléseidet is! Keress bennünket bátran hét minden napján (hétfőtől vasárnapig) reggel 7:00 és este 20:00 óra között a +36-20-3295-395 illetve a +36-25-408-668 telefonszámon, vagy rendelj egyszerűen a weboldalonunkon a Virágrendelés menüpont alatt!

Ha egy tartós és jól megválasztott vágott virággal sikerül meglepnünk Hölgy ismerőseinket, akkor biztosan nem marad el a várt siker és a köszönet, viszont ha a cserepes virág mellett döntünk, akkor még jövőre is emlékezni fog a nőnapi ajándékára, hiszen ott virít a szobában vagy épp a kertben kiültetve a növény.

Ha Nőnap, akkor is Fleron!

Várunk kedvezményes árakkal, nagy AKCIÓKKAL!

Kapcsolódó termékek

Kiemelt termékek

KAPCSOLAT

NYITVATARTÁS

Shopping Cart
Call Now Button