Köszönetnyilvánítás

Mindig kapok fotókat Anyutól az általatok készített csokrokról, mind gyönyörű, ízléses! Minőségi munka minden tekintetben, én köszönöm, hogy ennyire lelkiismeretesek vagytok. Teljesen rendben van, használjatok nyugodtan olyan virágokat a kosárhoz, amilyeneket csak szeretnétek. Rátok bízom, biztosan tudom, gyönyörű lesz a végeredmény! ;)
Sz. Dalida, Németország
A férjem Önöknél rendelte és futár hozta! Nagyon szép és egyedi csokor, nagyon nagy örömet szereztek nekem! Köszönöm!
Sné Ildikó, Dunaújváros
Tűzött görög koszorú
Kedves Gabi! Köszönjük a koszorút, nagyon szép volt!
K. Éva, Pápa
Kedves Gabriella! Nagyon köszönöm a szervezést a virág gyönyörű. Máskor is keresem Önöket, mert ilyen flott és becsületes szolgáltatást Budapesten már nem annyira lehet találni.
F. Gábor
A férjem Önöknél rendelte és futár hozta! Nagyon szép és egyedi csokor, nagyon nagy örömet szereztek nekem!
Sz. Ildikó, Dunaújváros
Kedves Kézbesítő Hölgy! Tisztelt Fleron Virágüzlet Dolgozói! Szombaton délelőtt 10 órakor vártam a lányom barátját, akitől könyveket kellett volna átvennem. (Ez volt a lányom fedősztorija.) Ezzel szemben jött egy kedves, bájos, mosolygós hölgy aki egy virágcsokrot adott át nekem és azt mondta, hogy sok szeretettel. Én annyira meglepődtem, hogy meglepetésemben szerintem még megköszönni sem tudtam a csokrot! Az ajtót becsukva is kellett egy kis idő, mire magamhoz tértem és a kísérőkártyát elolvasva végre leesett a tantusz. A csokor mesés! A kézbesítő lány nagyon aranyos! Nagyon szépen köszönöm a kedvességüket!
Kné M. Ágnes, Dunaújváros
Nagyon köszönöm a pesti házhoz szállítást, a csokrok gyönyörűek voltak. Feleségem imádta bennük a kis vidám minigerberát.
Cs. László, Budapest
Mégegyszer nagyon köszönök mindent. Igazán jól sikerült a meglepetés is az iskolában a lányoknak, és a csokrok is. Nekem innen nagyon nagy segitség volt.
T. Heni, Kanada
Ezúton szeretném megköszönni a szolgáltatást, minden rendben volt, a csokor nagyon szép és nagy örömet okozott! :) További sok sikert kívánok!
J. Anita
Köszönjük a gyors és tökéletes kiszállítást. Nagyon szép volt a csokor is. :)
B. Emília
Átvettük a nyeremény rózsadobozt! Nagyon szép! Köszönöm szépen! :)
P. Orsi, Dunaújváros
Köszönetemet szeretném kifejezni, hogy a legutóbbi rögtönzött virágcsokor is, mint eddig bármelyik, egyértelmű sikert aratott a Kedvesemnél, kellemes pillanatokat és hatalmas örömet szerzett Neki a "távolból érkezett" meglepetés. Biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben is Tőletek, a segítségetekkel fogok ezentúl rendelni. Hálás köszönetem.
M. Zoltán, Budapest
Nagyon köszönöm kedvességét, segítőkészségét, és a nagyon szép csokrot! Meglepetést és örömet tudtunk okozni az ünnepeltnek. Kívánok nagyon szép napot, és további jó munkát!
P. Andrásné, Szolnok
Gyors hozzáértő személyzet, gyönyörű csokrokat és koszorúkat készítenek, ezenkívül még egyéb dekorációs tárgyakat is találsz!
S. Norbert
Mar sokszor rendeltunk Onoktol es mindig nagyon elegedettek voltunk. Nagyon köszönjük a virág kiszállìtását ma Kisapostagra, ilyen rövid határidövel is. Hatalmas örömet okoztak. Köszönjük. További jò munkát ès mèg rengeteg megrendelèst!
N. Szilvia, London
Eppen lattam a csodalatos kosarat a SKY-on Edesanyam mutatta. Meg pityerget is oromeben... Koszonom lelkiismeretes munkajukat . Nagyon kedvesek, amiert meg fenykepet is kuldtek rola nekem. Edesanyammal mind a ketten nagyon szeretjuk a vigakokat, en meg az ikebanat is megtanultam kedvtelesbol. Itt Canadaban vegeztem el 2 tanfolyamot, sok baratomnak csinaltam csak ugy meglepeteskent viragkompoziciokat. Minden evben megyek Dunaujvarosba latogatoba, majd bekoszonok boltjukba is. Tovabbi eredmenyes munkat kivanok.
K. Éva, Kanada
Nagyon szépen köszönöm! Gyönyörű csokor! Nagyon szépen köszönöm szíves intézkedésedet és hogy örömet okoztatok!
K. Krisztina
Köszönöm a fényképet, a kislány örömmel fogadta, a pillangó különösen jó ötlet volt. Minden rendben volt, köszönöm a segítséget. Ha úgy alakul, jelentkezem ismét!
B. Zoltán
Szuper! Köszönöm, köszönöm, köszönöm... :) Legyen legalább ilyen szép, mosolygós napod!
Nné B. Hajnalka
Virágot egy mosolyért - Fogadj örökbe egy árvacsokrot
Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a csodás napnak! Fleron Virágüzlet Csapata
Virágot egy mosolyért - Fogadj örökbe egy árvacsokrot
Biztos szép lesz a csokor és gondolom, fogok még rendelni tőletek. Már az is nagy siker, hogy ilyen jó oldalt találtam. Gratulálni tudok hozza, igazi színvonalas az oldalatok, könnyű a rendelés és jók a közösségi elérések is. Sok sikert!
T. Zita
Igazi meglepetés! - T. Danka
"Nézzétek milyen meglepetést kaptam kedden délután az egyik fiamtól! A piac téri Fleron Virágüzlet egy országos játék keretében virágcsokrokat "rejtett" el Dunaújváros utcáin. Nagyon szépen köszönöm ezt a gyönyörű asztali virágcsokrot Nektek!" ;-)
Igazi meglepetés! - T. Danka
Ismet toletek rendeltem. Nem tudom elegszer megkoszonni, hogy lehetosegem van kulfoldrol is viragot kuldeni. Legalabb ilyen modon egy kicsit ottlehetek a fontosabb alkalmakkor. Nagyon halas vagyok nektek. Koszonom.
T.R. Hajnalka
Nagyon szép lett a koszorú, köszönöm szépen.
S. Gabi, Dunaújváros
rózsaszín
Jaj nagyon szepen koszonom! Nagyon szep napot kivanok!
B. Viktoria
Kedves Gabi! Tökéletes. Nagyon szép lett. Köszönöm szépen!
G. Dóra
Legközelebb is önöket választom egészen biztosan, mert nagyon profin, gyorsan utána néztek mindennek, és az elmaradt csokor is gyorsan megérkezett, és biztosan csodaszép lett, mert nagyon örült neki aki kapta, amit én köszönök még egyszer .
N. Ágnes
Sok sikert és kitartást kívánunk az anyák napi virágáradathoz és forgalomhoz, biztos rengetegen vásárolnak Önöktől!
N. Szilvia
Nagyon köszönöm és köszönjük, hogy mindig nagyon szép virágokat szállítanak.
N. Szilvia
Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni Önöknek a gyönyörű, s egyedi virágcsokrokért.
T. Tamás, Dunaújváros
Kedves Gabriella, Köszönöm szépen a csodás nőnapi virágokat, nagyon szépek!
M. Marietta, Sberbank Mo. Zrt. Budapest
Very nice flowers, fast delivery, good service. TOP I will use it again.
Stephane P.
Szép virágok, gyertyák, dekorációk
M. Anna
Megérdemlik az 5 csillagot gyors pontos kézbesítés s gyönyörű csokrokat készítenek!
G. Márki
Édesanyám megkapta a virágot, nagyon örült neki, szép volt a csokor, láttam fényképen! Köszönöm a rugalmasságot, együttműködést!
S. Nikolett, Pécs
Nagyon szépen köszönöm a gyönyörű koszorúkat, a virágokat, a fejfa szívecskét. Mindegyik egy műalkotás, lenyűgözött mindenkit.
Cs. Csilla, Dunaújváros
Köszönöm szépen az együttműködést és a bizalmat!
M. Zsuzsa
Másodjára küldtem velük virágot online rendeléssel. Egyiket ma, karácsony reggelen. Nekünk akik külföldön élünk, különösen fontos, hogy küldhetünk virágot ilyen módon is. Könnyű rendelni, fizetni és pontos a kiszállítás. Máskor is az ő szolgáltatásukat fogom igénybe venni. Nagyon köszönöm.
T-R. Hajnalka
Köszönöm a csokrot! Nagyon szép lett!
G. Helga
Nagyon szép volt! Köszönöm!!!
Bné K. Tamara
Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettek abban, hogy egy vak lánynak örömet szerezzek azzal, hogy egy gyönyörű csokrot adhassak át! Elmondtam neki, milyen virágok vannak benne, és szagolgatta, mert látni sajnos nem láthatta. Látniuk kellett volna az örömét! További szép munkát kívánok Önöknek.
H. Józsefné, Dunaújváros
Köszönöm az elmondhatatlanul gyönyörű virágcsokrot! Teljesen így képzeltem el.
Zsuzsi és Laci esküvője - Dunaújváros, 2015. augusztus 08.
Ez a kép a kocsiban készült, mielőtt odamentem a templomhoz. Fantasztikus volt minden virág. Gyönyörű! Nagyon-nagyon köszönjük!
Réka és Misi esküvője - Pécs, 2015. augusztus 22.
A szentségit, de gyönyörű lett!!! Nagyon szépen köszi! Nagyon fognak neki örülni! ★.★
K. Eszter, Dunaújváros
Megtaláltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most nemrég a Főiskolai szállók előtti padon megtaláltam ezt a csodálatos virág kompozíciót!!!! Nagyot nevettem, fülig ért a szám, az örömtől!!! Köszönöm-köszönöm!!! - 2015. július 20. "Árva"csokor
D. Józsefné Ági
Rettentően vágytam erre a csokorra! Olyan édes volt a kislányom, hogy a barátjával elmentek virágot keresni, csak hogy mosolyt csaljanak az arcomra! És sikerült!! Köszönöm nekik is meg a készítőinek is!! - Gyönyörű!!! 2015. július 20. "Árva"csokor
K. Andrea, Dunaújváros
Olyan szépek, kedvesek vagytok, mint a boltotok.
G. Manyóka
Koszorú
Szeretnék köszönetet mondani a Fleron Virágüzlet virágkötőjének, aki elkészítette a sógorom temetésére szánt gyönyörű koszorút a szomorú alkalomhoz illő elegáns zöld szalaggal!
Danuta, Dunaújváros
Megszépítettétek a napomat! :) Nagy szeretettel örökbe fogadtam a napraforgókat, köszönöm! Küldöm a mosolyt! - 2015. július 20. "Árva"csokor
C. Zsuzsanna
Örülök, hogy az egyik csokrot én találtam meg! :) Köszönöm, hogy mosolyt csaltatok az arcomra! - 2015. július 20. "Árva"csokor
U. Mónika, Dunaújváros
Mosolyt csaltatok az arcomra, köszönöm! :) - 2015. július 20. - "Árva"csokor
B. Nóra, Dunaújváros
A Fleron Virágüzletbe már csukott szemmel is odatalálok. Köszönöm a kedvességeteket, meg a csodaszép csokrokat, amikről nem is tudhatjátok hogy nekem készülnek!
B.Anna
Nagyon köszönjük a virág kiszállítást! Nagyon szép a csokor!
N. Szilvia
Rendkívül szépek és igényesek az Önök által készített virágcsokrok! Köszönöm a szuper szolgáltatást! Nagy sikert aratott mind a virág, mind a csokoládé! Sok sikert Önöknek a jövőben!
L. Zoltán
Csaba, Kanári Szigetek
Sziasztok! Sajnos nem kaptam e-mailt, hogy megerkezett-e vegul is az utalas, de szerencsere a virag megerkezett :-) :-) :-) Nagyon szuperek Vagytok es nagyon szepen koszonom! De kerlek nyugtazzatok, hogy azert az utalasom is megerkezett, es nem maradtam adosotok HUF-ilag. Nagyon szepen koszonom a munkatokat, es hogy a rendeles leadasa utan kicsit meg kicsit varialhattam, mivel a rendszer sajna nem adta hozza a kiszallitast :-( de Ti fantasztikusak voltatok! Udv: Csaba Huszta, Tenerife ;-)
Csaba, Kanári Szigetek
K. Zsuzsi
Gyönyörű virágokkal csokrokkal találkoztam. Gratulálok a Fleron Virágüzlet weboldalához! Mindenkinek ajánlom, hogy nézzen körül ha gyönyörködni akar! :)
K. Zsuzsi
V. Lili, Dunaújváros
Gyönyörű virág csokrok vannak az oldalon! Imádom a kedvességet és figyelmességet ami itt megtalálható! ♥
V. Lili, Dunaújváros
N. Gizella
Csodálatos dolgokat találni a Fleron Virágboltban. Imádom ♥
N. Gizella
T. Róbertné, Dunaújváros
Kedves eladókkal, gyönyörű csokrokkal és alkotásokkal találkoztam a virágboltban.
T. Róbertné, Dunaújváros