virágdekoráció

IV. Fleron "Csináld Magad Advent" programajánló Dunaújváros központjában

IV. Fleron "Csináld Magad Advent"

Ha még nincs adventi hangulatod, vagy ötleted nincsen, hogyan díszítsd fel lakásod, esetleg csak a 2016-ös karácsonyi trendek iránt érdeklődsz, nézz be a Fleron Virágüzletbe! Vagy… Gyere el 2016. november 25-26 napok egyikén a már hagyománnyá vált "Fleron Csináld Magad Advent" rendezvényünkre!

Színvil/rág

Egy kicsit szerettünk volna játszani a színekkel... Hiszen mindannyian tudjuk, hogy a színeknek nagyon fontos szerepük van életünkben, bizonyítottan közvetlen hatással vannak közérzetünkre és hangulatunkra. Vannak saját kedvelt színeink, színárnyalataink, melyekkel szívesen vesszük magunk körbe és vannak olyanok is, melyeket nem kedvelünk, amelyek között lehetetlen élnünk.

Esküvő kiállítás a Jakó Cukrászdával 2016

Idén is minket kért fel a Jakó Cukrászda, hogy az esküvő kiállításon virágokkal dekoráljuk pompás standjukat. A 2016-os esküvői trend színekbe, ami a pasztell rózsaszín és acélkék, öltöztek szebbnél szebb tortáik, amiknek tökéletes kiegészítőjük lettek az általunk készített menyasszonyi csokor, s az asztaldíszek. 

Valentin nap

Mi már széles Valnetin napi ajándék-kínálattal várunk Benneteket!

Üzleteinkben már megtalálod a legkedvesebb plüss és kerámia figurákat, bögréket, ajándéktárgyakat, Swarowski ékszereket.

Pirosban pompázó, szivecskés kész csokraink ötletet adnak majdani csokorválasztásodhoz.

Karácsonyi Ajándékok Díszcsomagolása

Karácsonyi Ajándékok Díszcsomagolása

Ma már egyre nagyobb hangsúlyt kap az ajándékok díszcsomagolása, s mi erre nagyon odafigyelünk, mert egy szép, esztétikus csomagolás plussz értéket ad ajándékunknak. Az odafigyelés jele, ha olyan csomagolást választunk, amely nem csak divatos és modern, hanem megfelel a megajándékozott életkorának, nemének, s nem utolsó sorban stílusának.

Karácsonyi Ünnepekre Készülődünk

Készülődjünk együtt a Szeretet Ünnepére!

Karácsony - Túlzás nélkül állíthatom, hogy a legszebb ünnepünk!

Hosszú heteken át készülünk rá, hogy minden tökéletes legyen. Otthonunk, s környezetünk ünneplőbe öltöztetésén át, a megfelelő ajándékok megvásárlásán és a karácsonyfa feldíszítésén keresztül, az ünnepi asztalra kerülő finomságok elkészítéséig.

Mi a Fleron Virágüzletben ebben is igyekszünk segítséget nyújtani

Hogy hogyan?

Oldalak