szolgáltatás

Adventi Ünnepek

Adventi Ünnepek

Bár még messze van november vége, mégis rohamosan közeledik az év talán legnagyobb ünnepe, amit kicsik és nagyok egyaránt nyitott szívvel és nagy lelkesedéssel várnak! Igen, november 29-én kezdetét veszi az adventi időszak!

Először is ejtsünk röviden néhány szót arról, mi is az Advent, illetve az adventi időszak.

Karácsonyi Ajándékok Díszcsomagolása

Karácsonyi Ajándékok Díszcsomagolása

Ma már egyre nagyobb hangsúlyt kap az ajándékok díszcsomagolása, s mi erre nagyon odafigyelünk, mert egy szép, esztétikus csomagolás plussz értéket ad ajándékunknak. Az odafigyelés jele, ha olyan csomagolást választunk, amely nem csak divatos és modern, hanem megfelel a megajándékozott életkorának, nemének, s nem utolsó sorban stílusának.

Karácsonyi Ünnepekre Készülődünk

Készülődjünk együtt a Szeretet Ünnepére!

Karácsony - Túlzás nélkül állíthatom, hogy a legszebb ünnepünk!

Hosszú heteken át készülünk rá, hogy minden tökéletes legyen. Otthonunk, s környezetünk ünneplőbe öltöztetésén át, a megfelelő ajándékok megvásárlásán és a karácsonyfa feldíszítésén keresztül, az ünnepi asztalra kerülő finomságok elkészítéséig.

Mi a Fleron Virágüzletben ebben is igyekszünk segítséget nyújtani

Hogy hogyan?

Mikulásvirágok, Ajándéktárgyak és Ünnepi Dísztárgyak

Mikulásvirágok

Bizton állítható, hogy a gyerekek által az év egyik legjobban várt ünnepe, amikor is a kicsik (és nagyok), december 5-én este kiteszik a szépen megtisztított csizmájukat az ablakba és attól függően, hogy hogyan viselkedtek egész évben, másnap reggel édességet, mogyorót, diót, narancsot, esetleg virgácsot találnak benne!

Őszi virágdíszek és dekorációk

Őszi virágdíszek és dekorációk

A dunaújvárosi Fleron Virágüzlet számos kreatív ötlettel, izgalmas díszekkel és virág dekorációval várja minden kedves Vásárlóját az őszi időszakban is!

A kreatív virágdekorációk elkészítése során felhasznált alapanyagok kötött megtalálható a tök, napraforgó, kukorica, száraz kukorica levél és egyéb szezonális haszon növények és virágok.

Fűszer- és gyógynövények otthon

Fűszer- és gyógynövények

A fűszer- és gyógynövények egy része mediterrán térségből származik, általában hő- és fényigényesek, de mivel még gyakorlatilag ugyanazok a vadfüvek, mint amikor fűszerségüket felfedezték, javarészt megőrizték igénytelenségüket. Elviselnek kis túlöntözést, kis kiszáradást, kis hideget, kis sötétet.

De alapjában azért óvjuk őket, mert használatuk megfűszerezi életünket! ☺

Ballagási Virágcsokrok és Ballagási Szalagok

Ballagási virágcsokrok a Fleron Virágüzletben

Rendeld meg 2017-es év trend szerinti, egyedi ballagási virágcsokraidat a dunaújvárosi Fleron Virágüzletben!

Ugye, hogy milyen csodásak a képzett virágkötőink által elkészített ünnepi virágcsokrok? 

Az animációs reklámfilben 6 ballagási virágcsokrot mutatunk be, de ennél természetesen sokkal több és még inkább kreatívabb csokrokat tudunk vásárlóink számára készíteni.

Nőnapi Virágcsokrok és Ajándéktárgyak

Nőnapi virágcsokrok és ajándéktárgyak

"A nő a természetnek egyetlen lénye,
aki érzésünket érzéssel viszonozza,
és akit boldoggá tesz az a boldogság,
amellyel bennünket megajándékoz."

Denis Diderot

Tisztelt Uraim! Ismét itt a Nőnap, ugye nem felejtitek el?

Március 8-a immáron 67 éve a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Mivel is köszönthetnénk fel méltón Őket, a Nőket?

Természetesen VIRÁGGAL!

Oldalak