galéria

IV. Fleron "Csináld Magad Advent" programajánló Dunaújváros központjában

IV. Fleron "Csináld Magad Advent"

Ha még nincs adventi hangulatod, vagy ötleted nincsen, hogyan díszítsd fel lakásod, esetleg csak a 2016-ös karácsonyi trendek iránt érdeklődsz, nézz be a Fleron Virágüzletbe! Vagy… Gyere el 2016. november 25-26 napok egyikén a már hagyománnyá vált "Fleron Csináld Magad Advent" rendezvényünkre!

Adventi Ünnepek

Adventi Ünnepek

Bár még messze van november vége, mégis rohamosan közeledik az év talán legnagyobb ünnepe, amit kicsik és nagyok egyaránt nyitott szívvel és nagy lelkesedéssel várnak! Igen, november 29-én kezdetét veszi az adventi időszak!

Először is ejtsünk röviden néhány szót arról, mi is az Advent, illetve az adventi időszak.

III. Fleron Tökölődés - Csináld Magad Tök!

Családi Közös Tökölődés!

A Fleron Tökölődés - Csináld Magad Tök! elnevezésű, kreatív alkotásra felhívó rendezvényünk!

A Csináld Magad Tök elnevezés is arra utal, hogy bárki, saját fantáziáját igénybe véve virágkötőink segítségével, vagy nélkül készíthet különféle "tökös kompozíciókat", legyen szó asztaldíszről, vagy akár kopogtatóról.

 

Esküvői Virágdekoráció - Krisztina és Bence

Krisztina és Bence esküvői virág dekorációja

Tekintsétek meg Krisztina és Bence esküvőjére készített virágdekorációkat és az eküvői csokrot! Ugye, hogy milyen csodálatosak a párral együtt?

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük írjál nekünk a virag@fleron.hu email címre vagy keress bennünket a +36-30-534-8772 telefonszámon!

Dobozos Rózsák - Mysterious Roses kínálatunkban

Dobozos Rózsák

Évről évre kínálatunk is bővül, polcainkon a trendi Rózsa dobozok! Csodás rózsáink egy letisztult, gondosan megtervezett, cseppmentes egyedi dobozba kerülnek, - amely lehet fehér vagy fekete színű, kerek, vagy négyzet alakú,- s ékszerként ragyognak, hogy ezáltal visszanyerjék a rózsák hatalmát illetve harmóniáját.

Árak:

16 szálas rózsadoboz 16.900 Ft

KICSI méret - 20 szálas rózsadoboz 22.900 Ft

Színvil/rág

Egy kicsit szerettünk volna játszani a színekkel... Hiszen mindannyian tudjuk, hogy a színeknek nagyon fontos szerepük van életünkben, bizonyítottan közvetlen hatással vannak közérzetünkre és hangulatunkra. Vannak saját kedvelt színeink, színárnyalataink, melyekkel szívesen vesszük magunk körbe és vannak olyanok is, melyeket nem kedvelünk, amelyek között lehetetlen élnünk.

Mindörökké Levendula

A világban közel 40 levendula fajta él, azonban a magyarországi éghajlaton csak kétféle terjedt el. Mediterrán évelő növény, bokrosodó fajta, szabadföldbe kiültetve télen sem károsodik és sokáig, akár 50 évig is elél. Fagy- és szárazságtűrő, télálló. Időjárástól és környezettől függően június elejétől egészen július végéig eltarthat fővirágzása, majd aratás után időjárás függvényében van másodvirágzása is a nyárutón.

Fleron "A mi virágoskertünk" rajzpályázat

Fleron "A mi virágoskertünk" rajzpályázat

Piaci Fleron Virágüzlet Virágosan szebb az élet! - mottóján gyerekrajz pályázatot hirdet a dunaújvárosi és környező települések Óvodái és Óvodás csoportjai számára “A mi virágoskertünk" címmel.

A pályázat kiírója azt várja, hogy az óvodai csoportok rajzaikon álmodják meg, a legszebb, legkedvesebb óvodai virágoskertet.

Karácsonyi Ünnepekre Készülődünk

Készülődjünk együtt a Szeretet Ünnepére!

Karácsony - Túlzás nélkül állíthatom, hogy a legszebb ünnepünk!

Hosszú heteken át készülünk rá, hogy minden tökéletes legyen. Otthonunk, s környezetünk ünneplőbe öltöztetésén át, a megfelelő ajándékok megvásárlásán és a karácsonyfa feldíszítésén keresztül, az ünnepi asztalra kerülő finomságok elkészítéséig.

Mi a Fleron Virágüzletben ebben is igyekszünk segítséget nyújtani

Hogy hogyan?

Oldalak