dunaújváros

IV. Fleron "Csináld Magad Advent" programajánló Dunaújváros központjában

IV. Fleron "Csináld Magad Advent"

Ha még nincs adventi hangulatod, vagy ötleted nincsen, hogyan díszítsd fel lakásod, esetleg csak a 2016-ös karácsonyi trendek iránt érdeklődsz, nézz be a Fleron Virágüzletbe! Vagy… Gyere el 2016. november 25-26 napok egyikén a már hagyománnyá vált "Fleron Csináld Magad Advent" rendezvényünkre!

Adventi Ünnepek

Adventi Ünnepek

Bár még messze van november vége, mégis rohamosan közeledik az év talán legnagyobb ünnepe, amit kicsik és nagyok egyaránt nyitott szívvel és nagy lelkesedéssel várnak! Igen, november 29-én kezdetét veszi az adventi időszak!

Először is ejtsünk röviden néhány szót arról, mi is az Advent, illetve az adventi időszak.

III. Fleron Tökölődés - Csináld Magad Tök!

Családi Közös Tökölődés!

A Fleron Tökölődés - Csináld Magad Tök! elnevezésű, kreatív alkotásra felhívó rendezvényünk!

A Csináld Magad Tök elnevezés is arra utal, hogy bárki, saját fantáziáját igénybe véve virágkötőink segítségével, vagy nélkül készíthet különféle "tökös kompozíciókat", legyen szó asztaldíszről, vagy akár kopogtatóról.

 

Dobozos Rózsák - Mysterious Roses kínálatunkban

Dobozos Rózsák

Évről évre kínálatunk is bővül, polcainkon a trendi Rózsa dobozok! Csodás rózsáink egy letisztult, gondosan megtervezett, cseppmentes egyedi dobozba kerülnek, - amely lehet fehér vagy fekete színű, kerek, vagy négyzet alakú,- s ékszerként ragyognak, hogy ezáltal visszanyerjék a rózsák hatalmát illetve harmóniáját.

Árak:

16 szálas rózsadoboz 16.900 Ft

KICSI méret - 20 szálas rózsadoboz 22.900 Ft

Színvil/rág

Egy kicsit szerettünk volna játszani a színekkel... Hiszen mindannyian tudjuk, hogy a színeknek nagyon fontos szerepük van életünkben, bizonyítottan közvetlen hatással vannak közérzetünkre és hangulatunkra. Vannak saját kedvelt színeink, színárnyalataink, melyekkel szívesen vesszük magunk körbe és vannak olyanok is, melyeket nem kedvelünk, amelyek között lehetetlen élnünk.

Mindörökké Levendula

A világban közel 40 levendula fajta él, azonban a magyarországi éghajlaton csak kétféle terjedt el. Mediterrán évelő növény, bokrosodó fajta, szabadföldbe kiültetve télen sem károsodik és sokáig, akár 50 évig is elél. Fagy- és szárazságtűrő, télálló. Időjárástól és környezettől függően június elejétől egészen július végéig eltarthat fővirágzása, majd aratás után időjárás függvényében van másodvirágzása is a nyárutón.

Fleron Pedagógusnap

Donászy Magda: Pedagógusnapra

Ma, amikor az egész ország
hálás szívvel néz ide,
szeretetet, köszönetet
ver mindnyájuk kis szíve.

Azt a sok jót, amit kaptunk
meghálálni mint lehet?
Kérdezgettem a virágot,
kérdeztem a levelet.

Nem feleltek, de a virág
felém intett vidáman,
amit a szó el nem mondhat,
itt van egy szál virágban.

 

Árva csokor - Egy őszinte mosolyért 2016

Dunaújvárosi Fleron Virágüzlet egy őszinte mosolyért

Találd meg a közterekbe, parkokba kihelyezett "árva" virágcsokrokat és vidd haza, azaz fogadd örökbe INGYEN azokat!

Örömödet oszd meg másokkal is! Fotózd le virágokat és küldd el a fotókat a virágcsokorról a Fleron virágbolt részére, hogy minél több ember arcára csaljanak mosolyt azok.

Hogyan fogadhatsz örökbe egy virágcsokrot?

Oldalak