III. Fleron Tökölődés - Csináld Magad Tök!

Családi Közös Tökölődés!

A Fleron Tökölődés - Csináld Magad Tök! elnevezésű, kreatív alkotásra felhívó rendezvényünk idén is három napig várja látogatóit szeptember 23. és szeptember 25. között a Dunaújváros központjában lévő Piac téri virágüzlet előtti téren!

A Csináld Magad Tök elnevezés is arra utal, hogy bárki, saját fantáziáját igénybe véve virágkötőink segítségével, vagy nélkül készíthet különféle "tökös kompozíciókat", legyen szó asztaldíszről, vagy akár kopogtatóról.

Nincs belépő, nincs meghatározva, hogy milyen értékben készíted el a díszed! Annyiba kerül a tökös dekorációd, amilyen kiegészítőket válogatsz össze hozzá! Hacsak nem nyered meg! Mert lehetőséged is lesz rá! Résztvevőinknek nyereményjátékot is szervezünk!

Sok szeretettel várjuk a családokat, ahol a gyerekek szakértő virágkötő kezek segítségével készíthetik el saját őszi tökös virágdekorációjukat!

Ismét különleges lesz ez a pár nap! Meglepetéssel is készülünk Nektek!

Ha megéheznétek, kóstoljátok meg a Jakó Jakó meglepetés süteményeit, ha megszomjaznátok, a Hepburn Cafe - Magdi Németh limonádéja enyhíti majd szomjúságodat!

Pénteken 10.00 órakor a Százszorszép Óvoda Cica csoportja látogat meg Bennünket, hogy ők is elkészítsék Óvodájuk tökös díszét! S még nincs vége, Szántó Éva - Szántó Éva Photograpy örökíti meg a csodás, vicces pillanatainkat!

Lájkold és oszd meg hírünket, ha eljöttök, vagy ha ismersz olyan baráti családot, akit érdekelne ez a nagyszerű program!

Tetszett amit láttál? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!