Esküvők teljes körű virágdekorációja

Esküvői virágcsokor készítése

Életünk talán legszebb napja az esküvőnk napja. Hogy ez biztosan így legyen, ezen fáradozik a Fleron Esküvői Virágdekorációs Csapatunk. E jeles nap alkalmából a legszebb virágainkat kínáljuk Neked, sokéves virágkötészeti, s dekorációs tapasztalattal és sok-sok odafigyeléssel.

Szívesen segítünk a menyasszonyi csokor formájának, színének, stílusának kiválasztásában, hogy a csokor harmonizáljon a menyasszony egyéniségével, ruhájával és az adott év trendjének megfelelő legyen.

A 2016-os év, mint a 2015-ös cseppet sem unalmas témákkal, színekkel, megoldásokkal kecsegtet, de a 2014-es és 2013-as év vintage, romantikus esküvői továbbra sem mennek ki a divatból. Az étterem és templom dekorációt is összehangoljuk az ifjú jegyespár virágai mellett az épület belső adottságaival.

Az esküvői dekoráció szolgáltatásunk tartalmazza a vőlegénykitűző, a tanú kitűzők, vőfély kitőző és szalag, a szülőköszöntő csokrok, a koszorúslány csokrok, haj- és csuklódíszek, élővirág díszek, templomi és éttermi virágdekorációk, ajtó és folyosó térdekorációk, valamint az asztalra kerülő virágdíszek elkészítését is.

Fordulj hozzánk bizalommal Dunaújvárosban a Fleron Virágüzletben!

Küldd el esküvői dekoráció ajánlatkérésedet!

Weboldalunkon lehetőséget biztosítunk Neked arra, hogy egy online űrlap kitöltésével könnyedén és gyorsan küldd el számunkra az esküvői dekorációval kapcsolatos igényeidet, illetve feltedd egyéb kérdéseidet.

AJÁNLATKÉRÉS

Tetszett amit láttál? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák!